ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
raporluyum ve evdeyim suanda daha iyiyim saðol caným abim ilaçlarýmý alýyorum düzenli olarak sadece bogazým kötü hala o gecmedi bi bide öksürüðüm gecmedi onun dýsýnda daha iyiyim yani tesekkür ederim beni bu denli düsündüðün için insan böyle zamanlarda daha çok ilgiye muhtac oluyo dogal olarak..![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Geçmiþ olsun secret hemþerim kýyamam sana.keþke elimden þuan biþey gelse de iyileþtirsem seni((
CANIMSIN CANIM...
biliyorum busecim yanýnda olsam elinden geleni yaprdýn.. suanda aslýnda yatýp dinlenmem lazým belkide ama ben burda sizlerle olmayý istiyorum ve burda olmayý seviyorum hepinize tesekkür ediyorumolmadý yarýn bidaha giderim hastaneye napýyým...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bende senin gibi dayanamayýp gelmiþtim hasta hasta siteye bir hava alýyým diye cadde bana kýzmýþtý.bak emin ol sitenin havasý sana iyi gelecek ve iyileþeceksin...
CANIMSIN CANIM...
Ilaçlarýný bol su ile almaný tavsiye ederim arkadaþýmmmm
CANIMSIN CANIM...
tesekkür ederim...
Nasýl oldu Hocam geçmedi mi hala rahatsýzlýðýnýz?
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
maalesef![]()