Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
kýymetli dostum estf.biz ancak size bu toplantýlarda sakilik yaparýz.Hürmetler piyer lotici sana herþey için çok teþekkürler sevgili kardeþim minetterým
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Ramazanýn söylediði konu aslýnda benide biraz rahatsýz etti ama o an yapacak bir þey yoktu, ülke iþgal altýnda diye konuþan nizipli aslýnda derneðe sürekli gelen biri deðil sanýrým Hatay'dan gelmiþ, bu tarz þeyler kalabalýk olduðumuz sürece yaþanacaktýr, Ramazan müdehale etmeseydi zaten ben edecektim iyi oldu, sonrada zaten buna benzer konuþmalar olmadý.
Ben her görüþteki insanýn siyasi kimliðini öne çýkartmadan aramýzda olmasýný isterim, zaten siyasi görüþü olmayan insan, bitkisel hayattadýr ancak bu kimliði böyle sosyal ve kültürel bir etkinlikte öne çýkartmasý diðer siyasi görüþte olanlarý rahatsýz eder, o yüzden yine tekrarlayalým bizim buluþmalarýmýz asla bir siyasi görüþü temsil etmemektedir gelecek olan üyelerimizin bunu bilerek gelmesini rica ediyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
güzel bir geceydi ,yanlýz bu gibi sosyal kültürel etkinliklerimizde taraf belirtmek pek doðru olmadý. müslüm abinin dediði gibi herkesin bir siyasi görüþü vardýr,fakat herþey yerinde ve zamanýnda uygun olur.tüm üye arkadaþlara selamlar.
Gerçekten çok güzel olmuþ.gelemediðim için üzgünüm.mesajýmý ilettiðin için doðan kardeþime ayrýca teþekkür ederim.emeði geçen herkese teþekkürler ediyorum.saðlýcakla kalýn en önemlisi de sevgiyle kalýn...
CANIMSIN CANIM...
Sevgili arkadaþlar ben Bursadan mahmut KÜÇÜK nikim Menes Ýstanbuldaki Nizip.Com toplantýsý gerçekten çok harikaydý düzenleyen, vesile olan ve katýlan herkese çok teþekkürler, çok memnun kaldým gerçekten, sýcak bir aile ortamý vardý Müslüm abinin sürekli gülen yüzü, felsefefenin ýlýmlý davranýþlarý, bizi aðýrlayan hizmet eden dernek baþkaný Ali bey ve sabýrla insanlara hizmet eden Müslüm ÖÐÜT'e, illa bir tepsi baklava isterim yoksa giderim diyen Eda'ya, Mahmut ÇÝLKIZ'a Köfteyi yoðuran Derviþ'e Oktay'a ve diðerlerine tekrar tekrar teþekkürler, inanýn bugün olsa yine giderim.
Her ne kadar Admin beni ektiysede bir dahaki sefere mutlaka bekliyoruz.
Mahmut senle birgün Nizip'e baskýna gidelim.
herkesin siyasi kimliði olabilir,zaten az çok kimin ne olduðunu herkes biliyor.bu konuyu fazla uzatýp,gecenin,yemeðin güzelliðine gölge düþürmeyelim lütfen.nizip'e baskýna bende varým.
beraber gitmemiz lazým,deðil mi?
herþeye ragmen çok güzel bir geceydi.
burdan tekrar müslüm abiye, osman abiye, oktay abiye, mahmut abiye, vedat abiye ve menes abiye saygý ve selamlarýmý iletiyorum..
sizleri tanýmak güzeldi..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
onüçüncümü olacak nedir..ha iþte o çiköfteyi basabiliriz...ben de varým...))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
4 Nisanda 12.var hepinizi bekleriz![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Tamam vallaha ben hazýrým, bunlara bi baskýn yapalým hem seçimlerde bitmiþ olur,18 nisan olabilir.
Siz gelin bizde Mayýsta geliriz...
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
![]()
Hepinizi nizipcom selamý ile selamlýyorum...kabul ederseniz selamlaþma sembolümüz bu olsun...manasýný bilmiyom...gece süperdi...kavurma süperdi...lahmacun süperdi..tatlý da süper sayýlýrdý....iyi oldu yaw...hasret giderdik valaa...bi saat önce murat ve körük te burdaydý..ama erken kalktýlar...orhan çatlasýn...))
....