Bir ara 52 kiþi saydým o kadar adama çiðköfte yoðurmak zor olacaðýný düþünerek içimizdeki en iri kýyým olan Derviþ kardeþimizden rica ettik saðolsun kýrmadý bizi kendisine teþekkür ederiz, tabi bende yardým ettim.
Bir ara 52 kiþi saydým o kadar adama çiðköfte yoðurmak zor olacaðýný düþünerek içimizdeki en iri kýyým olan Derviþ kardeþimizden rica ettik saðolsun kýrmadý bizi kendisine teþekkür ederiz, tabi bende yardým ettim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Derviþin yaptýðý kadar lezzetli olurmu acaba.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çok samimi ve sýcak bir buluþma olmuþ. Böyle etkinliklerin devamlý olmasý hemþerilerimiz arasýndaki birlikteliði kuvvetlendirdiði gibi tanýþmalara da vesile oluyor. Tertipleyen, katýlan ve (katýlamayan) tüm hemþerilerimizden Allah razý olsun. Selamlar.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Tüm Nizip'li Hemþerilerime afiyet olsun...
Resimlere Bakýlýrsa samimi ve neþeli bir organizasyon olduðu görünüyor. Ýnþ.. Baþka bir Organizasyonda buluþmak dileðiyle...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Nizip'lilerin buluþmasýna vesile olan tüm abilerimi ve davete icabet eden hemþerilerimi yürekten kutluyorum. Ýnþaallah yazýn bizde benzer bir etkinlik düzenleriz. Abilerim konuyu açsýnlar artýk, bizde peþlerinden gelelim. Ýmrendim valla
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hani derler ya...; 'Kelimeler kifayetsiz kalýr.. ' diye. söylenecek söz yok.. TEK KELÝMEYLE: EXCELLENT!! THANK YOU VERY MUCH....
Yahu þu saat oldu nohut dürümünün tadý damaðýmdan gitmedi... o ilgi alaka.. sýcaklýk... Müslüm bey gerçekten "eliize saðlýk!"... Pýr hoþtý...![]()
admin kardeþim inþallah yine böyle bir gecede sizi ve tüm nizip com üyelerini aramýda görmekten onur duyarýz.
aranýzda olmak isterdik. Bu güzel günü yapanlardan Allah(cc) razý olsun kutluyorum hepsini saygýlar.
Hakan kiriþçi
Nizipcom kültürel-sosyal dananýþma toplantýlarýnýn siyasetten uzak kalmasýný tercih ederim.Malesef toplantý yaptýðýmýz mekanýn ev sahiplerinin "...memleket iþgal altýnda...bunlardan kurtulmamýz lazým.." türü konuþmalarýndan oldukça rahatsýz oldum.Bu yüzden bu tip toplantýlarý ya lokanta ya da salon gibi yerlerde yapmakta fayda var..Bir defasýnda hevesle Dürümcü Emminin aylýk kahvaltýsýna da katýlmýþtým.Burada söz alan Zekariya Beyaz bir konuþma yaptý.Ve gerçekten çok aþýrý ve baðnaz bir yaklaþýmla siyasilere yüklendi..Bence bu tip yerlerde buna benzer yaklaþýmlarýn olmamasý gerek..Ýster CHP ister AKP ister MHP ne olursa olsun hangi partiden olursa olsun tüm hemþerilerimiz baþtacýmýzdýr.Ancak mümkünse herkes içindeki kimligini dýþa vurmasýn..Bundan sonraki toplantýlarýmýzda bu hususa özellikle dikkat edelim derim..
Konu Ramazan Tarhan tarafýndan (23.03.09 Saat 05:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Biz gerek iþ hayatýnda gerreklse özel hayatýmýzda ev sahibine bakýp toplantýlara katýlýyoruz sevgili tarhan,bu tür tolantýlar böyle olur kimi siyaset kimi ticaret yapar amma yinede insanlarýn bir araya gelmesi çok güzel.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Organizasyonu düzenleyen kardeþlerimin emeklerine saðlýk.Gerçekten çok güzel bir gece olmuþ.
Bu arada bende geceye Nizip'ten teþrif edecektim ama,lakin Müslüm AKPEK abim uçak biletimin sadede gidiþ tarafýný aldý, dönüþte yayan gelirssin dedi.Bende dönüþte o kadar yolu yayan gidemeyeceðim için bu ayki geceye icabet etmeyi erteledim.
Ayrýca resimlerde gördüðüm kadarýyla geceye katýlan vede organizasyonu yapan Müslüm AKPEK,Ramazan TARHAN,Osman DEMÝR,Oktay CANKESEN,Mustafa BAKIR,Sýddýk Mehmet PARLAR,Rüstüm CANKESEN,Þýho CANKESEN,Mahmut KüÇÜK,Menes,Eda kardeþim vede diðer ismini sayamadýðým tanýdýk tanýmadýk herkese Nizip Com vede þahsým adýna teþekkür ederim.
Ne Güzel deðil mi?
Bundan sonraki (2 veya üç ay) toplantýya
öyle süpriz yapýlacak ki hepiniz gelmek için hiç engel bulamayacaksýnýz.
Osman Demir Istanbul