güzel olmuþ gibi gorunuyor gerçektende nizip.comun sayesýnde bunlar bence belki insanlar önceden birbirini tanýyordu ama bu kadar deðil di bence...
güzel olmuþ gibi gorunuyor gerçektende nizip.comun sayesýnde bunlar bence belki insanlar önceden birbirini tanýyordu ama bu kadar deðil di bence...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çok güzel bir gece olmuþa benziyor.Yemeklerden belliEmegi geçen herkese teþekkürler.Dernek biraz küçük, inþallah oradaki Nizipliler daha büyük bir dernege sahip olurlar.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
ortalýk yanmýþ yahu lahmacunlar baklavalar çiðköfteler götürmüþ millet afiyet olsun yarasýn hepinize
yemekler ve çið köfte gerçekten harikaydý. herkesin eline emegine saglýk..
orda bulunmak, degerli hemþerilerimizle o sýcaklýðý yaþamak, saygýn büyüklerimizle tanýþmak bana çok büyük mutluluk verdi..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bizim çið köftemiz daha lezzetliydi...çünkü nizipin suyu ve havasýyla yoðruldu
çok güzel ve eðlenceli geçtiði belli...birlik ve beraberliðin daimi olmasý dileklerimle...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
kardeþim inþallah düzelir bir baþka nizip.com buluþmasýnda çiy.köfteyi sen yogurursun acil þifalar dilerim.
allah razý olsun mahmut abý koftem guzel olur evet ama yoguran abýmýz kadar olacagýný sanmýyorum ama pýknýklerýmýzdeký cýgkofte yarýsmalarýna belký katýlabýlýrýmýns ýlerký bulusmamýzda pýknýkte olur 2 seneden berý gýdýyoruz cok guzel gecýyor sanký nýzýpteymýsýz gýbý ýns bu sefer burda uyelerý de orda gormek nasýp olur. Býrlýk ve beraberlýgýmýz hep daým olur ýns...
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::