harunn kardeþ öncelikle aramýza hoþgeldin,
gerçekten de sanal alemi gerçeðe taþýmak insaný çok mutlu ediyor, bizlerin bu baðlýlýðý sizler gibi insanlarýn katýlýmýyla eminim dahada güçlenecektir,
sevgi ve saygýlar
harunn kardeþ öncelikle aramýza hoþgeldin,
gerçekten de sanal alemi gerçeðe taþýmak insaný çok mutlu ediyor, bizlerin bu baðlýlýðý sizler gibi insanlarýn katýlýmýyla eminim dahada güçlenecektir,
sevgi ve saygýlar
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Savcý kardeþ,nerdeyse seni unutmuþuz valla,mubarek dýþarýda olman geceye katýlamamana engel anladýk ta,yazmana da engel deðil hani,kendini bu kadar özletme olurmu ? Ayrýca Nizip'e ne zaman dönüyorsun ?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Eðlenceli geçtiði yemek yemenizden belli insan bir açlarýda düþünür yaws komþusunun açlýktan midesi yapýþmýþken kendisi týka basa yiyen sonrada ayaða kalkýp zýplayan benden deðildir heh heh heh
Sevgili dostlar, hepinizle tanýþmak beni çok mutlu etti.Ben Pazartesi günü yola çýktým yeniden Almanyaya gelmek durumundaydým resimler mükemmel olmuþ(gerçi yemekler de öyleydi). Bu geceden benim izlenimlerimde þöyle; bir kere çok hoþ bir ortam hele bahçenin konumu mükemmeldi, sohbetler desen BAKLAVAdan daha tatlýydý vede özellikle Orhan kardeþimin kibar tavrý (sana ve Admin'e bahsettiðim konuda ýsrarcýyým), Sayýn Admin'in samimi davranýþlarý (ama bir sepet nar yürütecektim saygýdeðer validesinden helallik almamýzý söyledi , sonuç narý yürütemedik caný saðolsun), Ahmet Karadaðýn arabulucu yaklaþýmý ( ama bir konuda kendisi ile ayný fikirde olmadýðýmýda belirtmeden edemeyeceþim), Ýbrahim Halil Hocamýn mütevazi sözleri ( Yemekten sonra yaptýðý DUA çok mükemmeldi gülmekten Fatiha okumayý unuttuk, gerçi gülme krizi geçtikten sonra okuduk, kendisinden o duayý yazýlý olarak bana iletmesini rica ederim), Felsefe ci Osman bey'in her konuyasempati ileyaklaþýmý, Ahmet Aksoy'un 70 li yýllardan kalan Nostaljik düþünceleri ( insanýn bir ideali olmasý güzel), Ramazan bey'in kendinden emin tavýr ve yanýtlarý, Fatih bey'in konulara bilimsel yaklaþýmý, sevgili Derviþ'in sitemleri ( ama yinede bir türlü derdini tam anlatamadý garibim, kimseye o meþhur NÝCK li zatýn kendisi olmadýðýný da ispat edemedi), Akheneton'un hiç çekinmeden benim karným aç yemek ne zaman gelecek deyip yemekten sonra hemen arazi olmasý (sohbetine doyamadýk, gerçi acýndan bir kelime konuþamadý ya), Bekir Þen'in çekingen tavýrlarý (ama yemek yerken hiç te öyle deðildi), sevgili Gökhan'ýn kendi branþýhakkýnda yapýlan eleþtirilere aðýrbaþlýlýkla yanýt vermesi, Musa Eken bey'in az ama yerinde yaptýðý yorumlarý, Ýbram27 nin rahat tavrýve haklý konularda alkýþlý destekleri, Metal'in benim anladýðým tarzda METALCÝ olmamasý (çok þükür iyiki deðilsin) ve þu an kusura bakmasýnlar yolyorgunluðu ile isimlerini hatýrlayamadýðým bütün arkadaþlarýn canla baþla gecenin güzel geçmesi için çalýþmalarý HER ÞEY TEK KELÝME ÝLE ''MÜKEMMEL''DÝ
Emeði geçen ve geceye katýlan tüm dostlara þükranlarýmý sunarým (katýlamayanlar adýna da çok üzüldüm artýk seneye bu müstesna geceyi kaçýrmazsýnýz.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Sevgili Pala abim inan sizi de tanýmak bizim için büyük bir þanstý,gerek sizin gibi abileri,gerek diðer kardeþleri tanýmak çok hoþtu,bu konuda Admin aðabeyimize ne kadar teþekkür etsek azdýr. Bu güzel ortam onun vesilesiyle oldu.Ayrýca çok iyi bir gözlemcisiniz,fakat Gökhan kardeþimiz oðlunuz için ''sohbetine doyamadýk'' diyor,þu an yanýmda Metal ile beraber gülüp duruyorlar. Kardeþimiz bir nick alýrsa o zaman sohbet ederiz diyor.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Çetin abi sizle yeteri kadar ilgilenemememin üzüzntüsü içerisindeyim. Benin sosyal yönüm zayýf lülfen kusuruma bakmayýnç Ýnþallah bi dahaki sefere telafi ederiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Rica ederim Sayýn Admin ilgi ve alakanýza sonsuz teþekkürler (yalnýz ben bu NAR olayýna takýldým kaldým, bak þimdi narlarý getirebiseydim, anan baban hayrýna burada daðýtýrdýk).
Sevgili Orhan bu sene zamaným kýsýtlýydý pek hasbýhal edemedik,Ýnþaallah seneye gelmek nasibolursa seninle daha yakýn dostluk kurarýz umarým.(aldýn baþýna belayý, hadi hayýrlýsý )
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:36 ) deðiþtirilmiþtir.
Sizin gibi abileri aðýrlamak bana olsa olsa büyük bir þeref olurdu. Bizde seneyi iple çekeceðiz buna inanýn.
Ben kimim..?
Pala abim düþündüðünüz gibi metalci deðilim, zaten sizinde bunu görmüþ olmanýz beni sevindirdi, þimdi diyceksiniz ki o zaman bu metal nicki nerden çýktý, valla bende anlamadým ama birde bakmýþýmki metal olmuþ :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Zaten senin gibi efendi birinede yakýþmazdi, Rabbim yolunu açýk etsin
Sevgili arkadaþlar,
Ýzinde olduðum süre içinde iþ-güç fýstýk derken sanal ortamdan
iyice soyutlandým.Arasýra adminin bilgisayarýna sýzsam da yine
de rahat yazma olanaðý bulamýyorum.Gerçekten Nizip'teki dostlar
ile hasret gidermek baþlýbaþýna tatilin bir baþka keyfini oluþturuyor.
Nizipcom gecemiz bu keyfin bir baþka keyfi oldu.Sanaldaki yazýlar
ile reeldeki konuþmalarýn farkýný böyle ortamlarda farkediyor insan.
Ben de birçok arkadaþýmýzla burada ilk defa tanýþtým.Gerçekten
gelen kardeþlerimizin hepsinin seçkin ve mütevazi insanlar olmasý
beni sonderece memnun etti.Böyle bir etkinligi hep birlikte gönül
baðý ile gerçekleþtirdigimiz için þahsen büyük mutluluk duymaktayým.
Gelen tüm üye ve kardeþlerimize gönülden teþekkür ediyorum.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
degerli abilerim o gece yemekten sonra eve gittim midemin bulantýsýndan içim dýþýma cýktýyoksa geceye katýlmayan arkadaslarýmýzýn gözümü kaldý ne!? o yüzden HERKES HAKKINI HELAL ETSÝN.ekmeginizi yedik Cola Turca nýzý içtik. seyit abim bakLava Halkulade idi ellerinize sagLýk sanýrým cok yedik o yüzden mýdemiz allak bullak oldu.GECEYE KATILAN ARKADASLARIMA YAKIN ÝLGÝ VE ALAKALARINDAN DOLAYI TESEKKÜRÜ BORC BÝLÝRÝM.
Ahmet Aksoy: Konuþ Derviþ :-) GokHan bir ara Gelde acý bize Ogret Yaw Biz Bilmik
Orhan Çelik: Cali NasýlsýnAllah Razý Olsun :-) Abi Birazda Genclerimizi DinleyeLim
Derviþdörtbudak: Manyakmý ney yawsahata bak
ibram27: amenna.:-)cimeyy ne Var ne Yok KurbanGel Kurban Gel
Sizlerin arasýnda olmaktan cok Mutluyum![]()
Hepinizi Cokkkk Seviyorum.
.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
tek kelimeyle muhteþem geceydi..Uzun uzadýya daha sonra yazarým. Fakat PALA abimden özellikle özür diliyorum. Çünkü o gece kendisiyle çok konuþcaklarýmýz vardý. Ama olmadý iþte. Sitenin geleceðini tartýþmaktan bunu beceremedik. PALA abi özeldende olsa görüþelim. Aileye selam,..ellerinizden öperim.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Bence sitenin geleceðinden çok geçmiþini tartýþtýk desek,daha doðru olur![]()
Ben kimim..?