![]()
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi ve Akþam Sanat Okulu Müdürlüðü bünyesinde açýlan “Bilgisayar Ýþletmenliði Kursu” sona erdi. Kurs sonunda baþarý göstererek sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere yönelik bugün Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Konferans Salonunda Belge Töreni düzenledi. Törene Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür Suna Sertpolat, Müdür Yardýmcýsý Berrin Güner, Bilgisayar Öðretmeni Saide Kaya, Okul Müdürleri ve kursiyerler katýldý. 1 dakikalýk Saygý Duruþu ve Ýstiklal Marþý’nýn okunmasýyla baþlayan belge töreni nedeniyle Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat bir konuþma yaptý. Günümüzde Teknoloji ve Biliþim Alanýnda ülkemizde üreten deðerler katabilmek ve bu deðerleri günlük yaþamda uygulaya bilmek adýna bünyemiz tarafýndan açýlan 160 saatlik Bilgisayar Ýþletmenliði Kursu’na katýlan 48 kursiyerin bu alanda büyük baþarý gösterdiðini söyledi. “Bilgisayar Ýþletmenliði Kursu”nda Eðitmen olarak görev yapan ve özverili çalýþmalarý ile tüm kursiyerlerin takdirini kazanan Bilgisayar Öðretmeni Saide Kaya ve emeði geçen tüm idareci arkadaþlarýma teþekkür ediyorum dedi. Sertpolat’ýn konuþmalarýndan sonra müzik programý törene katýlan davetliler tarafýndan ilgi gördü. Son olarak sertifika almaya hak kazanan 48 Kursiyere törenle belge verildi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...