![]()
Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve ekibi dün Nizip Sanayi Sitesi Bölgesinde bulunan fabrikalarý gezerek iþ yeri sahipleriyle sohbet etti. Fazilet mücadelesi baþlattýklarýný ve bu yolda erdemli insanlarla yürüyüþümüz devam ediyor diyen Baþkan Akdoðan, Baþbakanýmýz Recep Tayyib Erdoðan’ýn dediði gibi ne aldatan ne de aldanan olacaðýz dedi. Bizler yapamayacaðýmýz sözü vermeyiz diye konuþan Akdoðan þöyle devam etti; Bizler yapabileceðimiz sözleri veriyoruz. Hiç kimse Belediye’ye iþçi alacaðýz diyerek vaatlerde bulunmasýn ve hiç kimse Belediye’nin kadrolu iþçilerini çýkartamaz. Bizi tanýyan herkes þunu iyi biliyor. Biz hiç kimseyi aldatmýyoruz ve doðru konuþuyoruz. Bazý insanlar uluorta söz veriyormuþ, her evden 2 iþçi alacaðýz diyorlarmýþ diye konuþan Akdoðan, ben vatandaþlara þunu söylemek istiyorum, bu tür söz verenlerden 5’er milyarlýk senet alsýnlar. Zamanýnda Cem Uzan’da söz vermiþti. Haydar Baþ’ta söz vermiþti. Ama bunlarýn sonunu hep beraber gördük, benim Nizipli kardeþlerim bu tür insanlara prim vermesin dedi. Baþkan Akdoðan fabrika gezilerinde büyük bir coþkuyla karþýlanýrken þunlarý söyledi; Erdemliler hareketinde sevgi, saygý ve kardeþlik yürüyüþümüzde hiçbir zaman yalanýmýz olmadý ve olmayacaktýr. Aramýza hýrsýzlarý almadýk almayacaðýz diyerek konuþmalarýný tamamladý. Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise Esnaf ziyaretlerine devam ettiklerini yapýlan ziyaretlerde halkýmýzýn Ak Parti’ye olan teveccühünün arttýðýný görmek bizleri mutlu ediyor dedi. Ancak birileri karalama kampanyasý ile bizlerle uðraþýyor diye konuþan Milletvekili Sarý, “Güneþ Balçýkla Sývanmaz” dedi. Bugün Hastaneye giden hastalarýmýz biliyor ki orada verilen hizmetlerden bire bir istifade ediyor. Çarþýya pazara çýkan vatandaþlarýmýz görüyor ki Belediye’nin yapmýþ olduðu hizmetlerden faydalanýyor diye konuþan Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý, Ak Parti’ye oy verenlerin asla piþman olmadýðýný asýl piþman olanlarýn Ak Parti’ye oy vermeyenler olduðunu vurguladý. Sarý, bu hizmetlerin 30 Mart gününden itibaren devamý için sað duyulu halkýmýzýn Ak Parti’ye ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a destek çýkacaklarýna inanýyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...