bagýmsýz adayýmýz þimdiden kendine agýrdan almaya baþladý..
acaba seçilirse nasýl olacakki..
bagýmsýz adayýmýz þimdiden kendine agýrdan almaya baþladý..
acaba seçilirse nasýl olacakki..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
kazanma ihtimali milyonda 1 ihtimal olmasýna karþýn bu iþe giriþmesi enteresan.ya ettiði masraflar.birileri adnan isimli bu beyefendi vesilesiyle oy bölme planlarýmý yapýyor.
Bugün adnan sönmezle konuþmam oldu.nizipcomda canlý yayýn teklif ettim benle konuþtular çýkacam dedi.
Ayrýca adnan sönmez'e bir kaç soru yönelttim;
1)Nizip'de gençler için ne tür bir faliyetiniz var? Nizip'de 19 yaþýndan küçüklerin dýþarý çýkmasý doðru olmaz dedi.Ayrýca balýk çiftiginde çalýþarak zaman geçirilir dedi.Galiba sorum yanlýþ anlaþýldý dedim ve tekrarladým.Ben anlamam dedi sosyal faliyetten çalýþsýn kafasý neye yatýyorsa o iþi yapsýn dedi
2)Zeugma hakkýnda projelerinizi tekrarlar mýsnýz dedim.TC vatandaþý giremeyecek dedi.Sadece yabancýlar için oalcak dedi.
3)Ýþsizlik kalmayacak peki bu insanlar bu paralarý nerede harcýyacak dedim?Nizip dýþýnda her yerde harcýyabilir dedi.
4)Peki diðer adaylarýn projelerini nasýl buluyorsunuz dedim?Benim projelerimden daha büyük bir proje varsa TÜRKÝYE genelinde bugün çeklirim dedim.
Ayrýca bu sözleri söylerken video görüntü almak istedim adam olan alýr dedi.Yani görüntü vermedi umarým bunlarý inkar etmez...
Hayri Murat Bakýrcý
..............![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Bu adayýmýzý çok iyi niyetli, samimi ve sempatik buluyorum.
Allah yolunu açýk etsin.
Baðýmsýz adayýmýz Adnan Usta ile ropörtaj mutlaka yapmalýyýz. Çünkü projeleri herkese çok farklý ve uçuk geliyor. Projelerinin yapýlabilirliðini sorup yayýnlamakta fayda görüyorum.
Bence diðer adaylarýn röportajarýndan daha renkli bir havada geçecektir.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Derviþ abi,Adaylarla röpörtaj yapma fikri aklýmýza geldiðinde ilk önce Adnan ustanýn yanýna gittim.Konuyu anlattým,birilerine sormam gerek dedi ses çýkmadý.Daha sonra kaç defa telefon açtým cevap vermedi.Bana kalýrsa bundan sonra yapmayalým.Baþkasý söyler kabul edersede biþey diyemem.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Benle konuþtular canlý yayýna çýkacam dedi artýk kim konuþtu ne konuþtu bilemiyorum...
Hayri Murat Bakýrcý
kardaþým senin ne derdin vardý sonucu þimdiden belli bir iþe giriþmeye.ileride çocuklarýmýza bak oðlum bobanýz nizip belediye baþkanlýðýna aday olduda secilemediydi ha gibi familyanýn ego tatmini içinmi .çok garibime gidiyor benim.muhtarlýða aday olunurda belediye baþkanlýðýna nizipte adýný ilk defa duydugum bir esnafýmýzýn bu giriþimi çok enteresan geliyor bana
Onun projeleri baþkalarýna ilham veriyormu acaba çünki o bir beyin