![]()
Ülke Ekonomisi için Ýthal’e Hayýr, Yerli Malýna Evet diyen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt yaptýðý yazýlý açýklamaya þöyle devam etti, Ülkemizde yaþanan Ekonomik Kriz nedeniyle fabrikalarýn kapatýlmamasý ve iþsizliðin önüne geçilmesi için yerli üretimimiz olan ürünlerin kullanýlmasýna öncülük etmemiz gerekmektedir dedi. Özyurt, tüm vatandaþlarýmýzýn öncelikle bölgemizde üretilen ürünler olmak üzere ülkemiz ürünlerini kullanmaya davet ediyorum. Ýþ yerlerimizin çalýþmasý, üretimin devam etmesi ve çalýþanlarýn iþine devam edebilmesi ve çalýþanlarýn iþine devam edebilmesi için kendi ürünlerimizin satýn alýnarak, ülke ekonomisine sahip çýkýlmasý gerekir. Nizip Ticaret Odasý olarak biz de “Ýthal’e Hayýr, Yerli Malýna Evet” diyoruz. Çünkü krizden kurtulmanýn yolu yerli mamulleri tüketmekten geçiyor þeklinde konuþtu. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, içinde bulunduðumuz kriz koþullarýnda yerli malý tüketme bilinci daha da önem kazanmaktadýr. Bizler de yerli ürünlere olan talebi arttýrarak ekonomiyi canlandýrmalýyýz. Aslýnda sadece kriz ortamýnda deðil her zaman yerli ürünleri tercih etmek gerekir, Çünkü ülkemizde üretilen ürünler hem kalite hem de fiyat açýsýndan ithal ürünlerle rekabet edebilecek güçtedir dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...