Arkadaþlar nizipcom ailesi olarak haftalýk veya 2 haftada bir halýsaha maçlarý yapalým mý?
Hem spor yapmýþ oluruz,hemde daha iyi kaynaþmýþ oluruz.Ayrýca sosyal bir ortam kurmuþ oluruz.
Arkadaþlar nizipcom ailesi olarak haftalýk veya 2 haftada bir halýsaha maçlarý yapalým mý?
Hem spor yapmýþ oluruz,hemde daha iyi kaynaþmýþ oluruz.Ayrýca sosyal bir ortam kurmuþ oluruz.
Hayri Murat Bakýrcý
Hayri bunu ben de söyleyecektim ama her hafta Nizip'e gelmediðim için söylemem havada kalabilir diye dememiþtim. O nedenle de konuyu açmamýþtým. Ama böyle bir þey olursa Nizip'e geldiðim zaman size katýlabilirim. Bence de çok güzel olur...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Ben varým![]()
ama nizip.com lu olupta gelemeyecekler olcak onlar nasýl olcak!!!!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
evlere servis yaparýz
bizde olanlarla oynarýz![]()
2 yýldýr ayagýma top deymiyor![]()
![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Ya önemli olan 2 takým kurulmasý. Her hafta gelecekler olan burada ben geleceðim der. 14 kiþi her hafta bulunur bence...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
derviþde formamýz olacaktý, alýp oynayabilirsiniz tabi
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben en son gecen sene oynadim o zamanda 8 sene oynamamiþtim
kaleci oldum 30-40 tane gol yedim rahattabii gozler bozuk olunca normaldir
![]()
Zateb ben bu konuyu 3/4 aydýr düþünüyordum sadece havalarýn biraz ýsýnmasýný bekliyordum.Vehavalar ýsýndý sayýlýr.Bu konuyu açmamdaki amaç;
1)Nizip içerisindeki gençlerin bir birlerini tanýmas
2Spor yapmak.
3)Faliyet yuok diyen arkaaþlarý bu tür faliyetlerle faliyete sürüklemek.
Eðer bu hafta çiðköfte partisi varsa ayrýntýlarý orada görüþebiliriz...
Hayri Murat Bakýrcý
Ýstanbul nizip.com ile bir maç ayarlarým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE