Hep destek tam destek :d
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
büyük geçmiþ olsun acil þifalar..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
çok büyük geçmiþ olsun,elimizden gelecek bir þey var mý acaba?biraz geç haberim oldu ama yine de yapýlacak bir þey varsa lütfen haberimiz olsun,selamlar
basta buraya bený dusunup sýfa dýleyen butun arkadaslarýma abýlerýme cok tesekkur edýyorum allah hepýnýzden razý olsun sýzlerý kucukte olsa kaza beladan cumlemýzý allah korusun....
kucuk býr kazaydý ama korkusu agrýsý bana goe buyuktuama buna da sukur daha beterlerý var. Sýzlerden sýtemden uzak kaldýgýmda ýnanýn aklým hepburdaydý acaba ne yapýyorlar bený unuttular mý dýye ama saolsun crazy_ýfe sýzýn haberlerýnýzý bana ýlettý. Tek elýmle yazdýgýmýcýn býraz uzun yazmak ýstedým. Nýzýplýler toplantýsýna cumartesý cok gelmek ýstedým boyle býr sorunum cýktý ama yýnede buyuk ýhtýmal orda olcam sýzlerle tanýsmayý abýlerýmý gormeyý cok ýstýyorum.
beným ýcýn yazdýklarýnýz uzuldugunuz bený dusundugunuz ýcýn cok tsk edýyorum tek tek ýsýmlerýnýzý yazamýcaz butun nýzýp.com uyelerýne bený tanýyan tanýmayan herkesten allah razý olsun . Hepýnýzý cok sevýyorum... Saygýlarmla
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Kýmse yok sanýrým kendýnýze cok ýyý bakýn benu unutmayýn![]()
![]()
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Bu kim ya tanýyamadým![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ