evet sadece B toplamda kaç ay sürüyo????
evet sadece B toplamda kaç ay sürüyo????
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
3 müüü ben 2 ay felan sanýyodum ya neyse gecenlerde ögretmen arkadaslarýn arabalarýný sürdüm ee biraz acemiyim hala kalkarken asla stop ettimiyorum biraz hýzlý kalkýyorum ama bide dönerken durmam gerektiðinde 2. vitesle durmusum bi o zaman stop etti yani
bide bazen sol sinyal verip saga dönebiliyorum yada tam tersi oluyp bazen ama kafaya koydum direksiyonumda güzel üstelikte cok zevkli![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ýnþ. sað gösterip sola denemzsin trafikte (SAÐ-GÖSTERÝP SOLDAN VURMAZSIN)
Hayri Murat Bakýrcý
el frenini indiremiyorum en büyük sorun bu offfffffff bi anormallik var ama gerci bugün kanki bana anlattý biraz..
kankim söylediðin taktik iþe yaradý çok saðol
evet arkadaslara tel ettim tekrar aksam çýktým dýsarý meger basitmiþ iyki dedin yoksa valla yapamayacaktým... çok tesekkürler![]()
arkadaslar sýlanýn çýkýs parcasý
http://fizy.org/yT5fNTDj9@hy
olmaz pek tutmadým bu þarkýyý bilmem ne yapmadan uyumayalým diyorr.. böyle þarkýmý olurmuþþ))