offfff ya kavurmaya da bayýlýrým ya en son 8 ay önce nizip.e gittiyim de yemiþtim
offfff ya kavurmaya da bayýlýrým ya en son 8 ay önce nizip.e gittiyim de yemiþtim
Derneðin kahvaltýsýný unutmayalým, herkes davetlidir.
Konu müslüm akpek tarafýndan (17.03.09 Saat 07:37 ) deðiþtirilmiþtir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ben Nizip li deðilim ama Nizip lilerin bir araya gelip tanýþmalarý,tanýþanlarýn anýlarýný tazelemeleri açýsýndan çok iyi olacak
katýlanlara þimdiden afiyet olsun
kolesterolu olanlar dikkatli yesin
kusura bakmayýn bende gelemeyecem çünkü antalyadayým
deðerli hemþerilerim þimdiden size teþekür ediyorum.mersinde olmam nedeniyle birde kamu görevlisi olmam nedeniyle gelemeyiceðim.ben böyle hemþerilerimin bir araya geldiðini toplandýðýný birbiriyle kaynaþmalarýný duymam bile beni gurulandýrýyor. afiyat olsun
Deðerli kardeþim Mersin Nizip'e daha yakýn bir gün çiðköfte buluþmasýna gel.
Güngörendeki niipliler toplantýsýna osmanlý tulumbacýlarý tam kadro katýlacaktýr duyurulur osmanlýtulumbacýsý halilbozkurt
abi biþi sorcam bu nohut dürümü hadi onuda gectim bu kavurma sabah sabah agýr olmasýn sakýn)))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Secret sen bu yiyeceklerin merkezinde yaþýyorsun, hiç sabah erkenden kalkýp herhangi bir fýrýnýn yada sebze halinin kapýsýndan bir nohut dürümü yedinmi, yada bir sabah þöyle týrnaklý ekmeðin arasýna kavurma yedinmi, yememiþsindir kesin, arasýra da olsa bu lezzetleri tadmak lazým, sabahlarý aðýr olabilir ama tadýna doyamazsýn.
eminim güzeldir ama ben sabah zaten hiç biþi yiyemiyorumki![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
MAALESEF BEN BU TATLARI UNUTTUM... Ahhhh... memleket ahhhh!....
ben size yollayým kargoyla ama verdiðim paranýn 5 katýný isterim kabulmu çok karlý bi iþ olur benim için ehuehue![]()
Deðerli kardeþim ben çok caným çektiðinde Nizip'i çok özlediðimde kimseye söylemeden akþam otobüse binip sabah Nizipte olup akþama kadar sokak sokak gezip, nerdeyse her dürümcüden dürüm yiyip, her tatlýcýdan tatlý yiyip, Akçakente minibüsle gidip oranýnda sokaklarýný dolaþýp yine akþam otobüse binip Ýstanbula döndüðüm çok olmuþtur, sende öyle yap, Nizip'in kokusu köyün tozunu içine çek sonrada kimseye birþey söylemeden dön gel, topu topu 150 tl masrafýn olur.