Bu kabul deðil. Þöyle daha zor olsun hocam....
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Acaba yazdýðýnýz mesaja aynen katýlýyorum.
Açýklama5*5=25)-(25*5=125)-(125*5=625)-(625*5=3125)
Çalýþmalarýnýza katkýsý olmuþtur umarýmSýkýntý olursa ispat yoluna gidebiliriz
![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Merak unsurudan nemalanýp farklý cevaplar bulmaya çalýþacaksýn ama farklý cevap geleceðini zannetmiyorum. Madem cevap bu deðil...
tamam acýklýyorum ozaman maalesef kazanan kimse olamadý katýlýmda düþük oldu zaten hoþ...
sýký durun arkadaslar ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bence öncelikle neyi sorduðumu bilmeden böyle cevaplar verdiniz gibisinden bir þeyler gelebilir. Ben farklý bir þey sordum gibi....
Doðru valla.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Yapma ya. Ben bizim dediklerimizin de doðru olduðunu düþünüyorum. Aksini idda ettin bu cevapla. Ýspatlamaya davet ediyorum....![]()
Haklýlýk edebiyetý yapmayýn hocam. Haklýlýðýnýzý ispatlayýn.Sizin ve Mehmet'in dediklerine güvenim sonsuz ama cevabýnýzýn doðruluðunun ispatý için bizim cevabýmýzý çürütmeniz ve cevabýnýzýn doðruluðunu ispatlamanýz lazým. Yoksa benim sizin cevabýnýz yanlýþ diye bir tezim yok, sadece ispatlamanýzý istiyorum. Maksat biraz beyin cimnastiði yapalým...![]()
bu mutlak gerceklerde ispata gerek kalmýyo ama ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Matematikte iki doðru olmaz, tek cevap vardýr. Ya bizimkini çürütün ya da kendinizinkini ispatlayýn. Ama ben vazgeçtim, cevap gelmiyor nasýl olsa; hep demagoji...:P