olayý reklama kadar getirmiþsiniz ya size diyecek sözüm yok arkadaþlar.
Allah sizden razý olsun.
olayý reklama kadar getirmiþsiniz ya size diyecek sözüm yok arkadaþlar.
Allah sizden razý olsun.
Neden diðer esnaflarýn dili yok mu ?
Onlar soyleyemiyorlar mi ?
Ayrýca cevrendekiler senden memnun olabilir. Ama bu senin dogru veya yalnýþ biri oldugu anlamýna gelmez.
Biraz geniþ düþünülürse ne demek istedigim anlaþýlacaktýr.
Saðlýcakla.
ben kendi adima konusuyorum ki.
bende öðrenciyim sonuçta. ayni sorunlari yaþadigimdan soyledim.
Doðrudur esnaf zor durumda ancak indirim tüm Nizip'e deðil sadece Nizipmyo da okuyan öðrencilere olacaktýr. Bu da iþ yerlerini o kadar ýrgalamaz.
Osmanlý kafe ile bir organik baðým yok bildiðin gibi Nizipte gençlerin en çok gittiði yer orasý onun için ilk baþta ordan indirime baþlanmasýný önerdim. Eðer sende dersen bende indirim yaparým amenna hat okulda bir ilan panosu yaparýz indirimli satýþ yapan yerlerde diye sizlerinde isimlerini asarýz.
Arkadaþlar lütfen art niyet aramadan destek olursanýz sevinirim.
Mavinet cafe indirim yapacaksa yazsýn buraya ilanýný ben asayým panoya?
Örneðin ben abimlere söyledim onlarýnda iþyeri var onlar baþüstüne dediler ve þuan indirimli satýyorlar öðrencilere hiç bir çýkarlarý olmadan. lütfen biraz duyarlý olalým.
Ya aslýnda he þey bir yana bende öðrenciyim az çok biliyom bir yerden alýþ-veriþ yaparken öðrencinin yüzü yumuþak olur ve hiç çekinmeden indirim ister ben öleydim çekinecek bir þey yok indirim haklarýný her zaman istesinler bunun için özel bir uygulamaya gerek yok.
Hayri Murat Bakýrcý
Tabi tanýnýr ferhat neden tanýnmasýn sence mantýklý deðil mi belki bir çok öðrenci de bunu yapýyordur.
Tabi gökhan hocam iþin içinde olduðu için daha iyi bilir.![]()
Hayri Murat Bakýrcý
yapýlmasý güzel olur öðrencilerimiz içinde güzel bir çalýþma olacaðýný umuyorum
arkadas lar peki nizipte ki üniversiteli ögrencilerin de gidip g.antep te alýþ veriþ yaptýklarýný biliyormuydunuz bencede haklýlar cünkü giyim nizip te ne yazýk ki sýfýr durum da istanbulda yasayan lar cok iyi bilir eminönünde 5 veya 10 liraya satýlan kýyafetler nizipte en büyük giyim magazalarýnda pahalý fiyatlara satýlýyor belki nizip halký bunun farkýndamýdýr bilmiyorum ama ÖGRENCÝLER. farkýnda
magazalar artýrýlsa hem rekabetde olur, benim içinde alternatifler olur tabiçogu arkadasým G.Antepi tercih ediyo ne yazýkki..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
evet haklilar cünkü nizip.te MARKA giyim yok acýk konusmak gerekiyor ben nizipe geldigim zaman bende mecburen g.antep.e gidiyorum cünkü aradigim kiyafetler nizip.te yok
keþke herkes yeterli duyarlýlýðý gösterse. belediye baþkanýmýzýn gecen gün söylediði bir laf vardý çok hoþuma gitti 'bacasýz fabrika'. doðru deðilmi.