<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="500" border="0" <tbody <tr <th scope="col" height="30" <div align="left" "style4" Mirkelam, Birecik’te Halk Eðitim Merkezi yaptýrýyor </div </th </tr <tr <th scope="col" height="10" </th </tr <tr <th scope="col" height="103" http://www.Nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20061127095426_mirkelam.jpg[/IMG] </th </tr <tr <th scope="col" height="10" </th </tr <tr <th valign="top" scope="col" height="103" <div class="style9" align="left" "style15" <div class="style9" align="left" "style15" Hüseyin Mirkelam Birecik’te bölgenin en büyük eksiði olan 3 katlý bir Halk Eðitim Merkezi inþa ettirmek için Þanlýurfa Valisi Yusuf Yavaþcan’la protokol imzaladý.
[u]Protokolde duygulu anlar yaþandý</u .
Þanlýurfa Valisi Yusuf Yavaþcan ile bir araya gelen hayýrsever Doktor Mirkelam, Halk Eðitim Merkezi’ni 3 katlý olarak yapacaklarýný söyledi. Merkez inþaatý için Birecik Kaymakamý Tuncay Sonel, Ýl Milli Eðitim Müdürü Mehmet Küçük’le birlikte protokol imzalayan Mirkelam’ýn oldukça duygulu görüldü. .
[u]Çok büyük sýkýntý yaþanýyor </u .
Protokol sýrasýnda konuþan Vali Yusuf Yavaþcan, "Birecik’e yapýlacak Halk Eðitim Merkezi bizi çok mutlu etti. Özellikle ilçede Halk Eðitim Merkezi konusunda büyük sýkýntý yaþanýyordu. Meslek hayatýmda ilk kez 40 yaþýnda bir hayýrsever vatandaþýmýzýn Halk Eðitim Merkezi yaptýrdýðýna þahit oluyorum. Bu merkezin yapýlmasý ile Birecik’te önemli bir eksiklik giderilmiþ olacaktýr. Bize bu güzel merkezi kazandýran hayýrsever Mirkelam ailesine teþekkür ediyorum" dedi. .
[u]Ýmkanlarý iyi olacak </u .
Bir hekim olarak insanlara gün ýþýðýný göstermenin mutluluðunu yaþarken, bir vatandaþ olarak bölgede bulunan eðitimsiz insanlara meslek kazandýrmayý kendisine prensip olarak benimsediðini vurgulayan Mirkelam, "Ýnþa ettireceðimiz Halk Eðitim Merkezi 3 katlý olacaktýr. Modern mimarý tekniklerinin kullanýlacaðý Halk Eðitim Merkezide Bireciðin en büyük eksiklerinden birisi olan çok amaçlý bir toplantý salonu da yaptýrýlacaktýr. Bu hizmetin gerçekleþtirilmesinde katkýsý olan Birecik Kaymakamý Tuncay Sonel’e teþekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz önümüzdeki dönemlerde Gaziantep’te okul yaptýrmak olacak" diye konuþtu. . </div </div <div </div </th </tr <tr <td class="style19" scope="col" align="left" height="15" 27.11.2006</td </tr </tbody </table