![]()
Þanlýurfa Valisi Yusuf Yavaþcan’nýn ismi Birecik ilçesine baðlý Baðlarbaþý köyünün en iþlek caddesine verildi. Gerek ekonomik, gerek ulaþým ve gerekse eðitim yönünden çok baþarýlý olan Baðlarbaþý Köyü sakinleri tarafýndan oldukça sevilen Vali Yusuf Yavaþcan’ýn isminin caddeye verilmesi sevinç yarattý. Vali Yusuf Yavaþcan’ýn oldukça baþarýlý ve çalýþkan olduðunu söyleyen Baðlýca Köy sakinlerinden Þeyh Müslüm ÖRÜN, Vali Yusuf Yavaþcan isminin köyümüzün en iþlek caddesine verilmesi bizleri onurlandýrdý dedi. Vali Yusuf Yavaþcan’ýn özellikle eðitim alanýnda yaptýðý çalýþmalarýndan dolayý çok teþekkür eden Abdulkadir Sertkaya, ise Yusuf Yavaþcan’nýn ismi ikamet ettiðimiz caddeye verildi. Bu nedenle mutlu olduðunu söyleyen Sertkaya, tüm köy halký olarak Valimizi seviyoruz þeklinde konuþtu. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Aile Birliði Baþkaný Hasan Erol,
Baðlarbaþý Köyü’nün Türkiye Ekonomi’sine oldukça katkýsý olan bir köy olduðunu belirterek Antep fýstýðýnýn en çok yetiþtirildiði bölgelerden biri haline getirildiðini söyledi. Erol, bu nedenle Baðlarbaþý Köyü’nün bir caddesine Þanlýurfa Valisi Yusuf Yavaþcan’nýn isminin verilmesi hepimizi olduðu gibi beni de çok mutlu etti þeklinde konuþtu
Devamý Ýçin Týklayýnýz...