iyi günler arkadaþým sitenizde kullandýgýnýz eklentileri nereden bulabilirim iskenderun sitesi yapýordukda sizdeki eklentiler gözümüze çarptý gerçekten güzel olmþ siteniz iyi günler dilerim...
berkdingil@hotmail.com
iyi günler arkadaþým sitenizde kullandýgýnýz eklentileri nereden bulabilirim iskenderun sitesi yapýordukda sizdeki eklentiler gözümüze çarptý gerçekten güzel olmþ siteniz iyi günler dilerim...
berkdingil@hotmail.com
A.Selam.Yeni siteniz Hayýrlý olsun. Bu site nakýþ nakýþ iþlendi ve bu þekLi aldý. Emeði Geçenlerden Allah Razý Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
ana sayfa sistem olarak vbadvanced kullandýk. ama üzerindeki tüm modülleri kendimiz yazdýk ve tasarýmýzýda kendimiz geliþtirdik.
saygýlar
Mahmut ÖZDEMÝR
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Aleyna aleyküm selam kardeþim ben Bursadan Mahmut KÜÇÜK
(gavs demek zamanýn kutbu demek yani zamanýn velilerinin lideri, yaþadýðý zamanýn en takvalý ve en makbul kiþisi... )
Aleykum selam hacým hoþgeldin ben cadde eðer bir gün partilere gelirsen millet sinirlise özellikle admin bilki cadde yine yaramazlýk yapmýþtýr sitedee![]()
Hayri Murat Bakýrcý
abi bana nizip te tedaþ adýna elektrik açma kapama sayaç okuma iþlerine bakan þirketin tam ismi yada þirket ünvaný lazým bildirirseniz çok makbule geçer
Valla onu orhan çelik üyemiz bilir belediye nin kýdemli üyesi odur o daha tecrübeli
Arkadaþlar bu sitenin adýný daha önceden çok duymuþtum ama girip üye olmak bugüne nasipmiþ artýk bundan sonra sizlerle birlikte olacam haa bu arada ben istanbuldayým adým ebru muhasebe iþiyle uðraþýyorum artýk burdayýmmm))
Seni Kimler Aldý Kimler Öpüyor Seni....
h.g. bacým sanada benim gibi uzun bir süre iyi seyirler)))))))
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
Hosgeldin Sefa Geldin Ama Sen Kimsin inmisin Cinmisin Perimisin Bi Kendini Tanitsan iyi Olur?
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa Topraðýn Altýnda Yatmayý Þeref Sayarýz..
tþkler ederim iyi seyirler derken kusura bakma anladým
Seni Kimler Aldý Kimler Öpüyor Seni....