![]()
Baðýmsýz Nizip Belediye Baþkan Adayý Adnan Sönmez Seçim Bürosunu Osmanlý Parký Karþýsýnda açýyor. Tüm Nizip halkýný seçim bürosuna bekliyorum diyen Sönmez, Nizip Belediye Baþkaný olarak göreve geldiðim takdirde Nizip’te elektrik üretimi yaparak elektrik ve su paralarýný en asgariye indirip sabit hale getireceðim dedi. Ýlçemizde yaþanan göç olayýný ortadan kaldýracaðýný belirten Baðýmsýz Aday Adnan Sönmez, kaçak yapýlarý önlemek için Nizip’in dört bir yanýna kamera takacaðýný söyledi. Nizip Halkýný dünyanýn birinci sýnýf insaný haline getireceðini belirten Baðýmsýz Nizip Belediye Baþkan Adayý Adnan Sönmez, projelerini þöyle sýraladý; siyaset aðýr bir yüktür kimse oyunu satmasýn, gerekirse parasýný alsýn ama oyunu vicdanýný dinleyerek hizmet yapan yere atsýn, son günlerde “O geliyor” diye bilinen kiþinin Baðýmsýz Aday Adnan Sönmez bize geçti ve bizimle beraber sözlerini duyuyorum diyen Baðýmsýz Nizip Belediye Baþkan Adayý Adnan Sönmez, ben ve ekibim hiç kimsenin yanýnda deðiliz biz kendi yolumuzdayýz ve bu iþi sonuna kadar götüreceðiz diyerek ben hiçbir siyasi partiye geçiþ yapmadým yapmam da þeklinde konuþarak cevap verdi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...