Deðerli kardeþim bu tarz organizasyonlarda küsmek olmaz, o yapýlan etkinliðe ben gelmedim çünkü inan haberim olmadý, Ýstanbulda bu iþi artýk bizim jenerasyon ele almalý diye düþünüyorum, senin geldiðin o etkinlik Gaziantep derneði tarafýndan yapýlmýþtý orada Niziplilerin biraz itilip kakýldýðýný bende duydum ama bundan böyle olmayacak, herkes elini taþýn altýna koymalý, düzelecek sen merak etme, yeterki küsmeyelim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hüsranla sonuçlanma ihtimali beni endiþelendiriyor)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
müslüm abi bende bostancý da oturuyorum gelmeyi istiyorum ama cok kalabalýkmý olacak yoksa cokmu az onu merak ediyorum
genelde bu tip organizasyonlarda rakam %32 lerde seyreder...mesela gelirim diyanlarin sayýsý 100 olsun...sen de bi kiþi 3 lahmacun yerse toplam 300 lahmacun hesabý yaparsýn..iþte böyle diil...96 lahmacun yapsan artar bile...tecrübe konuþuyor...)))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Haklýsýn Ramazan bu ihtimalleri Osman hesaplýyordur sanýrým. Ama gönlümüz herkesin gelmesi.
Müslüm AKPEK kardeþim.. sizlerle nasýl irtibat kurabilirim.. C.tesi gelemesem de sizinle nasýl göriþebilirim.. Ýnan 'Gurbet ' öylesine acý ki...?!!..
Bir de bu sabah kahvaltýsýndan bahdediliyo.. sabah vardiyadan sonra buna katýlabilirim.. ama saat kaçta onu bilmiyorum..
Busenaz gelecek galiba içime doðdu.
müslüm abi bizlerin yapabilecegi birþey varsa emrindeyiz..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok