![]()
Nizip Ticaret Odasý’nýn sahip olduðu, Mozaik Eðitim Merkezi tarafýndan hazýrlanan “2000 Yýllýk Mozaik Sanatý Yeniden Canlanýyor” Adlý Proje dalýnda eðitim alan kursiyerler hayata atýlmaya baþladý. Bu çerçevede eðitimlerini alarak atölye ve teþhir salonu açan Filiz Alpay, Zeliha Demirbaþ ve Firdevs Yalýnkýlýç adlý bayanlar bütçelerine katký saðlamak ve ilçemize faydalý olabilmek amacýyla bir takým çalýþma baþlattý. Konuyla ilgili görüþlerini aldýðýmýz Filiz Alpay, Abigem Arkeoloji Ticaret Odasý ve Nizip Ticaret Odasý öncülüðünde eðitim alarak, baþlattýklarý çalýþmalarda Doðal Taþtan Mozaik Taþtan, Mozaik Tablolarýna, Ayna, Sehpa, Mozaik Küpler, Masa üstü Ýsimlikler, Takýlar ve Karakalem Çalýþmalarý hazýrladýklarýný belirterek ilçemizin adýný tüm Türkiye geneline yayacaklarýný söyledi. Bu konuda Nizip Ýlçe Kaymakamý Hakan Yusuf Güner ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan’a katkýlarýndan dolayý teþekkür eden Alpay, hazýrlanacak olan broþürlerle turistlik bölgelerde eserlerimizi pazarlamak istiyoruz diye konuþtu. Osmanlý Parký Karþýsýnda çalýþmaya baþladýklarýný söyleyen Filiz Alpay, isteyen herkesin Atölyemize gelerek uygun fiyatlarla ürünlerimizden faydalana bileceklerini belirtti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...