Emeði geçen herkese sonsuz teþekkürler...
Bu topraklarýn talihi olmamalý KURAKLIK.
Emeði geçen herkese sonsuz teþekkürler...
Bu topraklarýn talihi olmamalý KURAKLIK.
Emegi geçenlerden rabbim razi olsun
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Büyük bir projenin önemli bir parçasý.Hayýrlý olsun.
![]()
Dün arkadaþlarla bu muhteþem olayý görmeye gittik(muhteþem diyorum çünkü benim için gerçekten öyle).Ýnsanýn içi sevinçle doluyor.Yýllarýn özleminin bittiði aný görmek.Cennet kaynaðýnýn hancaðýz barajýna aktýðý buluþtuðu yerde olmak gerçekten benim için çok sevindirici bir durumdu.Ýnþallah en kýsa zamanda diðer pompalarda çalýþýrda köylümüz çiftçimiz halkýmýz hep güler yüzlü olur.Sevgili milletvekilimize ve emeði geçen herhese ne kadar teþekkür etsek azdýr.Devletimiz üzerine düþeni yaptý artýk barak halký olarakda bizde üzerimize düþeni yapmalýyýz daha çok çalýþarak daha çok üreterek ülkemize kaynak yaratmalýyýz.
Konu ahmetbudak tarafýndan (28.05.08 Saat 06:46 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: resimler
Ahmet alacaðýn alsýn,ne zaman gittiniz leeeeeeeHemen gardaþýnýda yanýna almýþsýn
![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Kasým abi bu su iþi nasýl olacak?Çalýþmalar nasýl?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Sn.Memet Sarý Hancaðýz sulama birliðinin çalýþmalarýnýnda yetersizlik ve büyük ölçüde aksamalar olduðu ve problemin Hancaðýz sulama birliðinden kaynaklandýðýný ifade etmiþlerdi ve konuda çalýþmalar yaptýklarýný sulama birliðinin çiftçlerden oluþan bir kuruluþ olduðunu sorunlarýn giderilememesi durumunda zaten ön çalýþmasýný yaptýklarý özelleþtirme benzeri bir model ile bu sorunu aþmayý umduklarýný ifade etmiþti.
Bu bilgileri kurban bayramýnýn üçüncü günü Osmanlý parkýndaki toplantýmýzda edindim; ancak þu anda ne aþamada ve herhangi bir geliþme varmý bilmiyorum.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
BEN ticarlýyým allah için 5 seneden beri su geliyo dediler su falan yok her yýl allaha kalýyor iþimiz gelsinde görüp sevinelim bence bizde daha ne kanal var nede baþka biþey ...inþ gelirde bizde rahatlarýz.
Sulamadan önce köylüye nasýl sulamasý gerektiðini anlatmak lazým yoksa harran ovasýnýn durumuna düþerler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE