ne olmuþta burasý bu kadar karýþmýþ anlamadým..
sanýrým secretin açtýgý konunun nedenide bu olsa gerek..
ne olmuþta burasý bu kadar karýþmýþ anlamadým..
sanýrým secretin açtýgý konunun nedenide bu olsa gerek..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bence bayan arkadaþlarýn yazmýþ plduðu kendilerince mantýklý bize göre az mantýklý
o nedenle oyun her zaman kuralýna göre oynanýr.
Kadýný översin ,Ayaklarýný yerden kesersin epey idare ederler.Erkeklerde yapmak istediklerini çok rahat yapar caným....
ne yapalým askerlikde böyle yapýlýyor...
Yav bunlarýn hepsini biz yaptýktan sonra niçin evlenelim ki, o zaman bir bardak süt için niye inek besliyelim. Le ilahe illallah yav.
Ben memur olmadan önce bir tekstil firmasýnda 4,5 sene pazarlamacý olarak çalýþtým, sürekli seyahat ediyorduk ve otellerde kalýyorduk, arkadaþlarým bana seninle evlenen kýz yaþadý derdi, yani o kadar derli toplu idim, evlendim haným bana yav ne kadar daðýnýksýn diyor, acaba evlendikdemi böyle olduk yoksa birindenbiri kafamý yapýyor anlamadým.
bak simdi bu neden oluyo biliyomusun nasýl olsa arkamdan toplayan biri var oldugunun bilinmesinin rahatlýgýndan kaynaklý biþey bu... benim bi kýz arkadasým evlenirken daha ilk baslarda bazý kurallar koydu yaptýrým uyguladý yani bi nevi ehuehue arada yemekleri esine yaptýrýyomus yada ev temizliðinde yardým edýyomus bence bayanlara iþ düsüyo.. en basýnda nasýl alýstýrýrsan öyle gider
o yüzden hemcinslerim evlenirken muhakkak sartlarýnýzý koyun olmadý hasta ayagýna yatýn mecbur erkekte 1 yapar 2 yapar 3. de alýsýr artýk normal olarak görmeye baslar size bulunduklarý yardýmlarý ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yoo film deðil gerceklerin kendisi özellikle hasta numarasýna yatma olayýný öneriyoruz..![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Senden beklenir![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
haa birde en ufak seyde giderim deyin ehuehue)))))))
Senaryo þu þekilde gerçekleþir: Adam da gidersen git ulen, der. Kadýnýn aslýnda gitmeye niyeti yoktur. Ama o da bunu gururuna yediremez ve eþyelarýný alarak annesinin evine gider. Günler geçer, kadýn kocasýnýn gelmesini bekler. Burada iki ihtimal vardýr.
1. Ya kadýn bir sebep bulup adamý arar. Ama bu kesinlikle söylenmez kadýn tarafýndan, ama adam anlayýþlý iþte. Gider karýsýný alýr.
2. Adam, dayanamaz. Karýsý yaban ellerde rezil olsun istemez. Yine karýsýný gidip alýr.
Yani her iki ihtimalde de kadýn eve döner. Hayat devam etmektedir. Eski tas, eski hamam. Ne de olsa bekara karý boþamak kolay...![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
hayýr söyle olur kadýn kararlý bi biçimde esyalarýný toplamaya baslar adam bakýyo kadýn kararlý kapýnýn önüne gecer anahtarý alýr tamam gitme lütfen der ne istersen yapacagým ehuehue
Hayali bile güzel deðil mi secret?...Keþke dediðin gibi olsa. Ama nerdeeeeeee?