abi yapma be oldumu þimdi neyse senýn gerçek oyun bu tarafta onu biliyoruzmaksat umut olsun demi ama
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Herkesin fikrine saygý göstermek gerek.
Ýnsan onuruna ve kiþisel haklarýna müdahale edilmediði sürece.
Burada bir anket uygulamasý gibi, insanlarý gruplanmdýrmak gibi bir süreç içerisine girmeyi benimsemiyorum.
haa birileri yazýlarýnýzý beðenmiyor olabilir, okumak istemeyebilir. Bu onun düþünce ve görüþleri.
Eyvallah deyip geçeceksin.
Zaten sizin yazýlarýnýzý beðenen, Düþüncelerinizi paylaþanlar sizinle olacaktýr. onlarý kimse koparamaz.
Ancak önyargýlý olup, yazýlarýnýzý okumayak istemeyenler de olacaktýr. Onlarý da tutmanýn zaten imkaný yok.
Eee zýtlýklar olmaszsa hayat momtonluktan kurtulmaz deðil mi ama
Baþarýlarýn devamýný dilerim..
Sevgiler....
ben bu taraftayým sen þu taraftasýn diye bir durum olmamasý lazým okuyabildiðim her konuyu okurum yazmam gerekse yazarým.
Þuna yazarým buna yazmam gibi düþünceler çocuksuluktan kalmýþ çocukça düþünceler...
Miniklerin büyüyüp akýllý olmasý temennisiyle..![]()
Deðerli Edebiyat öðretmenim, bu konuyu hýrsla birilerine kýzarak açmýþsýn belli, ama yýlmayacaksýn, sitede yazan 2-3 bayandan birisin sen ve yazýlarýn benim için çok deðerli, mümkün olduðu kadar okumaya çalýþýyorum, bazen çok uzun olan yazýlarýný bile okumaya çalýþýyorum, sen bir eðitim gönüllüsüsün her ne kadar öðretmenlerimize gereken deðer verilmesede ki sen birde üstüne üstlük bayansýn ben sana ve diðer bayan kardeþlerimi, buradaki erkeklere karþý verdiðiniz mücadele için sonuna kadar destek veriyorum.
Yýlmak ve küsmek yok yola devam, Mahmut beyin söylediði gibi, sitede sürekli dini içerikli yazýlar yazarak kadýnlar üzerindeki baskýlarý arttýrmaya çalýþanlar sizler sayesinde gereken dersleri alýyorlar, hatta ben sizlerinde buluþmalara katýlmanýzý ve orada da fikirlerinizi açýk açýk söylemeniz taraftarýyým, özellikle Nizipte.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bende baþlýðý uygun bulmadým. Tecrübeli bir arkadaþýmýzýn konuya uygun baþlýk açmasý uygun olurdu
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bunun adýna gruplasmamý diyosunuz deyin çocuklukmu diyosunuz deyin sacmamý buluyosunuz bulun ben bu konuyu actým çünki bazý arkadaslarýn benim yazýlarýma yaptýgý yorumlardan dolayý.. elbetteki kimse begenmek zorunda deðil ama begenmezkende konularýn sacma diye bi eleþtriyide kabul edemem heralde dimi?? en azýndan emege saygý isterim bazen yazýlarým uzun oluyo sen okuyomusun diyolar okumadan ve begenmeden buraya tasýmam mümkünmü?? çogu konumun güzel ve anlamlý oldugunu düþünüyorum belli baslý bi kaç degerli kiþi dýsýnda yorum yapan olmuyo önemli deðil olmasýn ama anlýk ruh halimle sacma bi konu acmýssam elestriler arka arkaya geliyo yapýcý olma taraftarýyým ben en azýndan herkesten de bunu bekliyorum..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Öðretmenim çok kýzmýþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ya ben anlamýyorum nerden çýktý þimdi bu ayrýmcýlýk?sitede bulunduðum zaman içinde erkeklerinde bayanlarýnda konularýna yazdým.madem öyle benim yazdýðým mesajlar erkeklerin konularýndan silinsin olurmu öyle saçmalýk yaaaa.her zaman yanýndayým secret
CANIMSIN CANIM...
önemli deðil arkadaþým.unutma siteye geldiðimde ilk tanýþtýðým bayan arkadaþým sensin...
CANIMSIN CANIM...