bizimde soyadýmýz valla nerden geliyor bilmiyorum ama arastýrýrsam söylerim.bence soyumuz ak o yüzden AKSOY sevgilerle
bizimde soyadýmýz valla nerden geliyor bilmiyorum ama arastýrýrsam söylerim.bence soyumuz ak o yüzden AKSOY sevgilerle
valla hiç bilmiyorum..Anlamýný bile bulamadým bi türlü...çok acayip...
resimde görülen kiþi benim amcam.ben babamdan da aynýsýný dinledim.ve bu sayede bir kere daha soyadýmýzýn nasýl bugüne nasýl geldiðini öðrendim.birde amcama bir mesaj göndereceðim.merhaba eczacý amcacýðým.yoksa beni unuttunmu.ben küçükken senin ninnilerinle uyudum.ben þükran gül.kendine iyi bak
Benimde babamýn köy sahibi olduðundan koskaca köyde buðday iþi yaparmýþ ondan dolayý soyadýmýzýn çiftçiliði burdan geliyor soyadýmýz çiftçi
Ordaki mail eksik yazmýþým babamýn dedesinden gelior benki
hiç bi fikrim acaba nerden gelýyor?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yoksa dedelaerimi unuttunuzmu biri kahveci neco ahmet diðeri ise demirci þoför burhan
Babamdan ogrendýgýme gore onun dedesý konar göcer Türkmen Yörükanýymýs ve hep koyunlarý varmýss. Sanýrým bizimkýde o yuzden KOYUNCU oldu![]()
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Mehmet bizim soy ismimiz nerden geliyor araþtýrdýn mý?
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bizim aile soyismi kanunundan önce selavatoðullarý olarak anýlýrmýþ.Soyadý kanunu çýkýnca büyük büyük dedemiz nüfüsa gitmiþ nüfus memuru bakmýþ ki dedemiz biraz ufak tefek seninkide küçük olsun demiþ, rivayet böyle.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
......................
Konu zeugma_78 tarafýndan (17.03.10 Saat 07:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Benim soy ismim kaya.Nerden qeldiqi konusunda bir fikrim yok ama sunu soyleyeyim Kaya qibi adamimdir belki ondandir![]()
bizim eskiden künyemiz kazcý (kazi) imiþ. soyadý kanunundada künyemiz soy ismimiz olmuþ. künyeyi ise küreb'te 3. göbek olan dedemiz Ali'den almýþýz. kendisi avcýlýk yaparmýþ. bir gün gölette yanlýþlýkla aðanýn kazýný vurunca aðaya götürmüþler. aða benim kazýmý vurmaya kim cüret eder demiþ ve dedemi çýkarmýþlar karþýsýna oda bundan sonra senin adýn kazcý alov olsun demiþ.