?.........
?.........
Konu mahsuni63 tarafýndan (14.03.09 Saat 11:50 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
hahaha iþte siz kýzlar ancak böyle þeylerle kendini avutunerkekler her zaman için bir adým öndedir !!!!!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
ehuehuehu koptum bu kadarmý gercek anlatýlýr hersey ve su kurs için ihtiyacý olanlar yerine tüm erkekler desek daha iyi olur çünki a dan zye hepsinin ihtiyacý var ehuehuehu
ha bu arada hayalcim adýmýz feministe çýkmýs bi kere inmez artýk sekize ehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
Býz biliriz kendimizi
Varsýn feminist desinler
Bulmak zordur hayal le secretgarden ý
Varsýn ne derseler desinler
![]()
![]()
ilgilenmiyoruz![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
ZEKI KADINLARA SAYGILARIMLA KARI & KOCA > > > > > Bir çift hiç konuþmadan arabayla yolda gitmekteydi. Daha önceki bir tartýþma münakaþaya dönüþmüþtü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu. Keçi, katýr ve domuzlarla dolu bir çiftliðin yanýndan geçerken koca, alaycý bir biçimde sorar: 'Akrabalarýn mý?'
Karýsý 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarým'![]()
KELÝMELER > > > > > Kocasý karýsýna kadýnlarýn bir günde kaç kelime kullandýðýna dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karþýlýk 30,000 kelime'
Karýsý yanýtladý: 'Sebebi erkeklere her þeyi tekrar etmek zorunda olmamýzdýr.'
Kocasý karýsýna döndü ve sordu: 'Efendim?'![]()
YARADILIÞ > > > > > Bir gün bir adam karýsýna sordu: 'Ayný zamanda nasýl hem bu kadar sa lak, hem de bu kadar güzel olabildiðini anlamýyorum.'
Karýsý yanýtladý: 'Açýklamama izin ver. Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattý; Allah beni seni çekici bulayým diye çok sal ak yarattý!'![]()
KONUÞMAMA CEZASI > > > > > Bir karý koca evde problemler yaþamaktaydý ve birbirlerine konuþmama cezasý uygulamaktaydý. Aniden adam ertesi gün karýsýnýn kendisini sabah 5:00 da iþ için bir uçuþu olduðundan uyandýrmasý gerektiðini hatýrladý. Sessizliði ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kaðýdýn üzerine 'Lütfen beni sabah 5:00 da uyandýr.' yazdý ve notu karýsýnýn bulabileceði bir yere býraktý. Ertesi sabah, adam uyandý ancak saatin 9:00 olduðunu ve uçuþu kaçýrdýðýný farketti. Çok kýzdý, tam karýsýnýn onu neden uyandýrmadýðýný soracakken yataðýn yanýnda bir parça kaðýt buldu. Kaðýtta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydý.![]()
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
KELÝMELER > > > > > Kocasý karýsýna kadýnlarýn bir günde kaç kelime kullandýðýna dair bir makale okuyordu... 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karþýlýk 30,000 kelime'
Karýsý yanýtladý: 'Sebebi erkeklere her þeyi tekrar etmek zorunda olmamýzdýr.'
Kocasý karýsýna döndü ve sordu: 'Efendim?'![]()
![]()
[/quote]
BU ISTE SUPER %100 DOGRUCNM BENIM SUPERSIN
Benimde konuþmama cezasý hoþuma gitti hala gülüyorum.
Sizi susturacak bir email vardý bir türlü bulamýyorum, bulsam aðzýnýzý açmaz bu konuyuda silerdiniz. Heh heeeee. ama bulacaðým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Kadýnlarýn hiçbir þey istememesini ister.
"Seni seviyorum" sözünü bir kez söylesin, karþý taraf bununla 20 sene idare etsin ister.
Gökten yaðmur deðil kadýn yaðsýn ister.
Maçlarýn 90 dakikadan 24 saate çýkarýlmasýný ister.
Evli olmak ama bekar gibi yaþamak ister.
Bir bakýþý canlar yaksýn ister.
Aldatmak ve hoþ görülmek ister.
TV'nin karþýsýnda horlaya horlaya uyumak ister.
Bilimin bir gün erkeklerin kadýnlardan daha zeki olduðunu ortaya çýkarmasýný ister.
Kendi anlayýþsýzlýðýný örtbas etmek için kadýnlarýn anlaþýlmaz olduðu masalýný dünyaya yaymak ister.
Akýllý kadýndan hoþlanýyor görünmeyi ister.
Kadýnýn kýt akýllýsýný ister.
Eskimiþ kadýný peþinata sayýp yenisini almayý ister.
Romantizm denen ve iþleri zorlaþtýran baþ belasýnýn tez günde yok olmasýný ister.
Para ya da bulunduðu konum sayesinde tavladýðý kýzlarýn, aðarmýþ saçlarýna aþýk olduklarý masalýna inanmak ister.
***Alýntý***
![]()