bu seçim halkýmýza yaradý en azýndan varsa hatalar dönülür veya düzeltilir
bu seçim halkýmýza yaradý en azýndan varsa hatalar dönülür veya düzeltilir
ya hep ya hiç
davulculara tabii![]()
Fýrýncýlarý ve lokantacýlarý da unutmamak lazým![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
daha derine inersek iþsizlere de yaradý![]()
benimde iþime yaradý þöyleki deðiþik deðiþik müzikler calýnýyo bende ritim tutuyorum evde güzel bikaç müzik var aralarýnda ehuehue![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bence en çok iþini yaptýrmak için bu dönemi fýrsat bilenlere yaramýþtýr![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
çalýþmayýpda boþta gezenlere
tek bir kiþiye yaramamýþtýr eminim o da kahvecilere![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kahve ve Lokantacýlara Yaramadýðý kesin.
Ama bunun Yanýnda Fýrýn ve kasaplara yaradý.
Bi de Boþta Gezen BOÞ BOÐAZLARA yaradý.
SIKINTI YARATMA...!
bence en çok muhalif partililere yaradý.seçimlerde olmasa yoðurda kim siyah diyecekti ki.þimdi siyah diyorlar. birileri de onlarý alkýþlýyo.eeee bu alkýþý ancak seçimlerde alabilirler di.
Düðün salonlarýný da yazabiliriz buraya. Aileler partilere toplu katýlým(ne kadar mantýklý tartýþýlýr. Bence bir ailenin bütün mensuplarýnýn ayný þekilde düþünmesi düþündürücü!) yemeklerini ya lokantalarda ya da düðün salonlarýnda verdiler.![]()
Sanayi esnafýna!!!!
nasýl yaradýgýný siz bulun??????
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
eeeee tabiki dogal olaraksanayi esnafýna yarýyo mehmet abicim 3 senedir esnaf ayný þeyleri konuþmaktan býktý ayný þeyleri tartýþmaktan býktý esnafa corr lazým oda geldi kim ne dedi kim ne yaptý siyaset konuþuyo devleti kurup yeniden kuruyo![]()
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
valla kime yaradýgýný bilmiyorum ama bana hiç yaramadýgý kesin..
geçe çalýþtýðým için gündüz uyumak zorundayým ama bir haftadan beri bu seçim arabalarýnýn yaptýklarý iðrenç müzik ve anonslar yüzünden uyuyamaz oldum valla..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Çiçekçiler unutulmasýn...