mesele il olmak deðil iyi bir il olabilmek.. insanlarýn beklentilerine cevap verebilmek.. hem avantajlý hem dezavantýjlý bir durum aslýnda il olmak.. þuan için gereksiz görüyorum sanki il yapalým diyen var da![]()
mesele il olmak deðil iyi bir il olabilmek.. insanlarýn beklentilerine cevap verebilmek.. hem avantajlý hem dezavantýjlý bir durum aslýnda il olmak.. þuan için gereksiz görüyorum sanki il yapalým diyen var da![]()
bence ilçe olarak kalmasýnýn artý ve eksý yanlarý var ama bu durumda gaziantepe olan yakýnlýktan dolayý sanmýyorum il olacagýný hem daha da yakýnlasýyor yaný antep bu tarafa dogru gelýyor yený yapýlanma surecýnde...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Desenize Nizip mahallesi olacak, sorarlarsa Gaziantep'in Nizip Mahallesinde oturuyorum dersiniz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
nizip bence il olmasýn þuanda antep'e baðlýyýz her iþimizi antep'ten hallede biliyoruz kamusal ve diðer anlamlarda ama il olursa nizip adurumda ankaraya baðlanacak ve nizipli bir çok kiþi iþini ankaradan halletmek zorunda kalacak tabi hallede bilirse ha ankarada dayýsý olanlar hariç dayýsý olsa dahi zaman kayýbý yol masrafý aklýnýza gelen her soru mevcut ben ankarada mecliste çok görev yatým halende yapýyorum vekilleri ziyarete gelenler daha çok küçük illerden geliyor iþlerini halletmek için bir çoðu vekille görüþemiyor bile niye görüþemiyo anladýnýz siz onu
Gaziantep her ne kadar geliþmiþ bir il olsa da maalesef ilçelerine genelde zararý dokunuyor. Yatýrýmlar genelde Antep'e yapýlýyor; sanayi altyapýsý iyi olduðu için veya teþvikten yararlanamýyoruz; Antep dahil edilmediði için. Dolayýsýyla ilçelerinin hiçbiri arzu edildiði þekilde geliþemiyor. Ancak, istisnai bazý hallerde 1-2 firma aradan sýyrýlýp yükseliyor.
Ancak þunu da unutmamak gerek ki Nizip sadece Doðu'da deðil; Batý'da da pekçok ilçeden büyük hatta il seviyesinde. Fakat il olmanýn avantajlarý kadar dezavantajlarý da var. Düþünüp taþýnýp ona göre hareket etmek lazým. Baþarýyý çoðu zaman kitlesel hareket getirir.
aradaþlar rahat olun. kimsenin nizipi il falan yaptýðý yok zaten![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
öncelikle yorum yazan herkese sevgi saygýlarýmý sunar herkesin fikrine saygý duyduðumu belirtmek isterim. istanbulda yaþayan bir baraklý olarak gaziantep adýný biraz dýþlanmýþlýk olarak gördüm. ben nizipimide çok seviyorum ama gaziantepli oolmaktan herzaman gurur duydum ve duymaya devam ediceðim sevgilerimle...
evet gercekten nizibimiz cogu ýllerýmýzden nufus olarak daha fazla ama kendýne has býr konuma var varsýn il olmasýn en azýndan sorunu cok olmaz kaymakam yeterlý býze vali sonraki iþ olsun![]()
baya artmýþ sanki nizip nufusu doðum oranlarýný azaltmak lazým biraz
dur ey doðum demek olmaz bence insanlarýmýzýn dur demesi lazým bence