anteplý ornek kardesler fýrmamýz olarak ýstanbulun 3 semtýnde esenler,zeytýnburnu,umranýye de hýzmet vermekdeyýz fýrma sahýbý olarak turgut SAHINUSAGI nýn vermýs oldugu hýjyen ve temýzlýkden ödül vermýyen calýsanlarýmýzla gurur ve onur duymakdayýz
anteplý ornek kardesler fýrmamýz olarak ýstanbulun 3 semtýnde esenler,zeytýnburnu,umranýye de hýzmet vermekdeyýz fýrma sahýbý olarak turgut SAHINUSAGI nýn vermýs oldugu hýjyen ve temýzlýkden ödül vermýyen calýsanlarýmýzla gurur ve onur duymakdayýz
Konu turgutummm tarafýndan (13.03.09 Saat 19:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Hizmet alanýnýda yazmalýsýnýz, adres ve semtde belirtmekde fayda var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bari ne iþ yaptýðýnýzý yazsaydýnýz.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
bence tulumbacý...
Baþarýlar diliyorum.
Hayýrlý iþler ve bol kazançalar..
Sevgiler...
Ben az önce telefonla aradým, telefona elemanlarý çýktý adamýn aðzýndan laf almak için 10 dk konuþtum, ne için aradýðýmý bir türlü anlatamadým ama en sonunda aðzýndan tatlýcý olduklarýný kaçýrdý yani tatlýcýymýþ bunlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
arkadaslar msj larýnýz ýcýn tsk ederým beným elamaný aramýssýnýz býraz saf ondan cevap alamamýssýn aradýgýn zamanda ben namaz kýlýyodum allah razý olsun sýzden ben tatlýcýyým zeytýnburnunda,esenlerde,ümranýyede dukkanlar buyrun bý nýzýplý olarak sýze herzaman kapým acýktýr kendýnýze ýyý bakýn allah ýslerýnýzý acýk ve bereketlý etsýn
sýcak tatlý ve baklava cýgkofte salonu