Kategorilerinizde bulunan ve burayý ilgilendirenleri bu kategoriye taþýyabilirsiniz.
Selamlar
Kategorilerinizde bulunan ve burayý ilgilendirenleri bu kategoriye taþýyabilirsiniz.
Selamlar
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Adminim bu konuya biraz açýklýk getirse iyi olur, ne demek istediði anlaþýlmýyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Birtek bizmi düþtük bu faka yani.
internet paylaþým ve Pc yardýmburayý ilgilendiren konularý buraya taþýyabilirsiniz internet paylaþým ve pc yardým diye bir kategori açtým, bu kategoriyi ilgilendiren konularýnýz varsa buraya atýn dedim o kadar.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Þimdi yine anlamadým dersem, Mehmet kesin beni atar siteden, zaten avatar resmine bakýlýrsa, durum kötü, aðalar gibi oturmuþ.
Ýkimizi tuttu ya artýk baktý ki büyük geldik bahane arýyor....
Yav daha nasýl açýklasýn. Konunun açýldýðý kategoriyi yazmýþ iþte.
Siz bir konuya son mesajlardan girerken sað tarafta hangi kategori olduðuna bakmýyormusunuz.![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Biraz tefsir etmeye çalýþayým...
birincisi "taþýma" teriminden baþlayalým...kimler konu taþýr...yetkili olanlar taþýr..Yetkili nerde.. daða çýktý...dað nerde....diye devam eden bi yaklaþým vardý hani...neyse "orayý buraya taþýma" terimini ele alalým..neresi oarasý? kim gelecek oraya...taþýnan kim.. ev tutuldu mu...kirasý kaça diye yaklaþýrsak konuyu þýp diye anlarýz..bunda anlaþýlmayacak ne var ben de anlayamadým))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Admin Abimiz kýsa yoldan bi þey duyurmaya çalýþmýþ ama biz ler kýsa yolu nerden bilelim açýkça yazsaydý yeni bir bölüm oluþturdum dikkat edin deseydi.....
Ama bizi düþürdü![]()
Ben neyi taþýyacaðým nereye kamyonlamý.