22 mart ta sabah kahvaltý vardý galiba,devamýnda da çið köfte partisi olabilir,diye düþünüyorum.ne dersiniz.
Vedat bence derneðin etkinliðini bizim buluþmayla birleþtirmek yanlýþ olur gibime geliyor, biz nizip.com buluþmasý yapacaðýz sadece derneðin lokalini kullanacaðýz, tabiki herkes davetli ama bence ayrý bir günde olsun.
Osmanla dün konuþtum sadece çiðköfte deðil yemek de vereceðiz Osman yemek iþini ayarladý o yüzden öðleden sonra baþlayalým saat 14.00 gibi devamýnda çiðköfte olabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
allahtan hayýrlýsý bir karara varmanýzý istiyoruz artýk sevgili adminatörlerim
istanbulda politika ile uðraþmadým, doðrularý söylemek muhalefet etmek oluyorsa muhalifiz ebediyen.istanbulda davet edilirsem her etkinliðe oðlum Zeynel'le katýlýrýz.
Mahmut bey hayýrdýr size kim muhalefetsiniz dedi ben burada öyle birþeye rastlamadým.
Güne kesin karar vermek için Ramazandan haber bekliyorum.
21 Mart uygundur..))
saat ve proðramý tartýþalým..kuzuyu gündeme getirmiyom bak...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Eda, sen de kýzlarý topla..onlara da bi masa ayýralým...o gün de çalýþma azcýk...))
www.tarhanharita.net
www.tarhanharita.net
Çok iyi saatini de söyleyin
Ben o günü eðitim veriyorum
eðer saat erken olursa eðitimi erteleyeceðim.
Tarih
saat
yer
menu
lütfen bunlarýn ne olduðunu yazalým
Osman Demir Istanbul
21 tamammý Mustafa biliciye bildirin. bizim sisteme girip istanbul ve bursadakilere mail atsýn
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
www.tarhanharita.net
Tamamdýr karar verildi 21 Mart Ctesi Günü Saat 14.00 de Güngören Nizipliler derneðinde buluþuyoruz, önce Osman kardeþimin ayarladýðý yemekler yenecek daha sonra vakit kalýrda midelerde de boþ yer kalýrsa çiðköfte yapýlacak. Bununla ilgili ben derneðe haber vereceðim sizde üyelere haber verin.
Ben Oktay'ýn robotta çalkalanan çiðöftesini yemem..Harbi legen ve harbi yoðurma olacak..Ama Oktay'ýn kavurmasý süper..Bu arada Osman'a fazla güvenme...Saat 14 der 19 da gelir...ona göre...))
www.tarhanharita.net