genel forum ikili atýþmalara döndü.
Konu murat coþkun tarafýndan (16.03.09 Saat 10:36 ) deðiþtirilmiþtir.
konu nereye akmýþ yine. bir sürüde mesaj kýyýmý olmuþ
SIKINTI YARATMA...!
sevgili hacimurat kardeþim
1 asaletle yorum ne alaka
2 ben polemige girmedim sen direk olarak bana yazdýgýn için bana sormuþ oldugun sorularýna cevabý verdim
3 benim seninle özelde yazýsacak bir sorunum yok sen direk olarak isim vererek cevap vermiþsin
4 sen biz burda fikir tartýþýyoruz diyosun o zaman fikirlere saygý duymasýný bileceksin
5 ben zaten en baþtan okursan dedimki hemde bu arada herkez kimlerden oldugu yazsýn daha yakýndan tanýyalým birbirimizi dedim
6 imla hatalarýmý bana söylermisin
7 tavsiyen için saol
sende kal saglýcakla
EYVALLAH
nizipli olunmaz,nizipli doðulur
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
Birilerinin ne demek istediðini anlamdan balýklama atlamayýn sýrf yazmak için yazmayýn anlayýn öyle yazýn.Malum yazý dili olduðu için her kez istediði yere çekebiliyo.Birbirimizi kýrmadan hoþ sohbetler...
Hayri Murat Bakýrcý
merhaba nizipli hemþerilerim bende bir nizipli olarak memleketimle gurur duyuyorum nizipimizi daha iyi tanýtalým iyi akþamlar
murat coþkun kardeþim cevabýný merakla bekliyorum kal saglýcakla!!!!!!!!!!!!
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
Nizipin Yerlisi Olarak Parmakla Gösterilecek Kadar Az Kaldik Buda Nizipli Olarak Bizi Üzüyor Herkesimden Insaniz Insana Saygimiz Vardir Ama Ve Lakin Nizipli Olarak Kac Kisiyiz Soruyorum ?
Burada Olanlarýn Dýþýnda. Bu Konuda Bende Alamanlar,Ailesi Olarak Gazete Okumustum Ve Gercek Anlamda Desteklemistik Nizipli Olarak Niziplilerinde Herkezin Menfatine Gittigine Göre Bu Konu Siyasetcileri Pek Etkilemiyor Kim Coksa Ona Yöneliyorlar. Demektirki Nizipin Özgecmiþine Sahip Cýkýlmýyor Buda Bir Nizipli Olarak Bizi Üzüyor Bu Konuyu Ben Acýcaktým Ama Ses Getirmez Diye Acmamýþtým AsilNizipli Kardeþim Bu Konuyu Açtýgýndan Ötürü Cok Teþekkkür Ederim Müteþekkir Oldum
m-s-bakýrcý bey...görüþlerine katýlmamakla beraber saygý durmak zorundayým.üst kýsýmda geçen ikili diyaloðlarý sildim.sen de silersen daha güzel olabilir....son söz benden olsan...galiba ben büyüðüm senden..gözlerinden öperim ..allaha emanet ol.
Sahip çýkalým arkadaþlar ne diyorsunuz hmm evet evet çýkalým ailelerimize
geldiðin yeri unutmaki unutulmayasýn