![]()
16–17 Aralýk 2008 tarihlerinde Gaziantep Kamil Ocak spor salonunda yapýlan okullar arasý 13–14 yaþ grubu güreþ il birinciliði müsabakalarý yapýlmýþ, buna göre güreþ müsabakalarýnda derece alan baþarýlý güreþçilere yönelik dün saat 14:00’te Nizip Öðretmen Evi Toplantý Salonunda belge töreni düzenlendi. Gaziantep il genelinde ilçemizi temsil ederek büyük bir baþarý elde eden Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulundan 23 öðrenci ve Nizip Ali Alkan Ýlköðretim Okulundan ise 8 öðrenci dün ödüllendirildi. Yapýlan ödül törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Ali Alkan Ýlköðretim Okulu Müdürü Müslüm Yalçýn ile dereceye giren öðrenci ve öðretmenler katýldý. Baþarý belgeleri Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt tarafýndan verilirken törende bir konuþma yapan Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt dereceye giren öðrencileri tebrik etti. , Bölge ve Türkiye genelinde yapýlacak olan müsabakalarda baþarý temennisinde bulunan Kurt, elde edilen baþarýnýn sevindirici olduðunu ifade etti.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...