Tevbe etmek neden gerekli buyrun izleyin...,
http://www.menzil.net/modules.php?na...p=wf&flashid=8
Tevbe etmek neden gerekli buyrun izleyin...,
http://www.menzil.net/modules.php?na...p=wf&flashid=8
Ýzledim güzel ama tövbe etmek için Menzile falan gitmeye gerek yokki tövbe etmek isteyen her yerde tövbe edebilir ayrýca tövbe etmek için baþkalarýný aracý koymakta çok garip bu yöntemi hristiyanlar yapýyor papaza günah çýkarttýrýyorlar.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
peki biþeye tövbe edilse sonra tekrar yapýlsa sonra bi daha edilse kabul oluyomu acaba bu????
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Müslüm abi sen direk istanbul valisiyle görüþebilirmisin yoksa valiyi tanýyan birisi aracýlýðý ile mi görüþürsün..
tövbe ederken niyet önemli ben tevbe edip tekrar günah iþleyecem dersen tabi ki olmaz
Ancak bir daha iþlememek niyeti ile tevbe edipte tekrar günah iþlersen tevbe etmeye devam edeceksin
Mevlana ne demiþ
100 bin kere tövbe etsen yine gel...
[quote=Mustafa Bilici;173752]Müslüm abi sen direk istanbul valisiyle görüþebilirmisin yoksa valiyi tanýyan birisi aracýlýðý ile mi görüþürsün..
quote]
abi burada ben pek ilgi kuramadým ama müslüm abinin dediði gibi tövbe etmek istiyorsak bence arada hiç kimse olmamalý yani bir kulun Allah!a en yakýn oldugu an secde anýdýr yani aradaki diðer kiþiler farklýmý hayýr onlarda bizim gibi kul sonuçta...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ben vali kaymakam emniyet müdürü dinlemem çat girerim.
helal valla abi en guzelý araya kýmseyý sokmamak...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Tovbeyý elýnde ýmkan oldukca ýbadetýn yogun oldugu yerlerde her zaman yapmak bence ýnsanýn ýcýne daha cok huzur sevk verýr beným aýlemde enýstemde 2-3 ayda ellerýnden geldýkce menzýle gýdýyorlar nasýp olursa ýns býzde gýderýz...mustafa abý paylasým ýcýn tskler
بِسْـــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
::..αℓℓαн ιℓє σℓ∂υктαη ѕσηяα öℓüм ∂є, öмüя ∂є нσþтυя..::
En güzeli tövbe etmek zorunda kalmadan yaþamak.
ya ilginç insanlar baþka bý ýnsandan medet umuyorlar gibi akýl alacak þey deðil...
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...