![]()
Gaziantep'te mevcut 4 organize sanayi bölgesi bulunuyor., "Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý'nýn kredi desteðiyle altyapý inþaatlarý tamamlanarak hizmete sunulan 107 adet organize sanayi bölgesinde 46 bin 250 iþletme yer alýyor ve 747 bin 314 kiþiye iþ imkaný saðlanýyor. Bu yýl sonu itibariyle 15 adet organize sanayi bölgesi daha tamamlanarak sanayicilerimizin hizmetine sunuldu. Bu projelerden birisi de Nizip Organize Sanayi Bölgesi. Dün ise Sanayi ve Ticaret Bakanlýðýndan gelen bir heyet,Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Organize Sanayi yönetim kurulu üyesi Nizip Belediyesi eski imar müdürü Latif Karadað ve Nizip Organize Sanayi yönetim kurulu üyesi Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt, tarafýndan yapýlan iþin incelemesi yapýlarak geçici kabulü yapýldý.Yapýlan Geçici kabulle ilgili bir açýklama yapan Nizip Kaymakamý Hakan Yusuf Güner, Nizip Organize Sanayi yönetim kurulu üyesi Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt,Nizip Belediyesi eski imar müdürü Latif Karadað tasarýnýn hazýrlanma amacýnýn; sanayinin etkinliðini arttýrmak ve kentte düzenli yerleþmeyi saðlamak, sanayi kuruluþlarýnýn ulaþým, kentsel arazi, enerji yakýt ve hammadde gibi alt yapý ve gereksinimlerle ilgili kolaylýklarý bir arada bulunduran sanayi bölgelerinden daha fazla yararlanabilmek olduðunu söylediler.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...