inþallah bu defa aksilik olmaz,izleme imkaný buluruz umarým.Emmiye selam,diziyi izlemeye devam...
inþallah bu defa aksilik olmaz,izleme imkaný buluruz umarým.Emmiye selam,diziyi izlemeye devam...
izledim gerçekten çok güzel görüntüler olmuþ tanýtým için güzel þeyler bir ara baþkanýmýzýn resminide gördüm emmi yi kutluyorum
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
Evet,mevlam emmiyi korusun.Kendilerine her daim sýhhat ve afiyetler bahþ eylesin.
Baþkanýmýzýn resmi de vardý .Hakikaten iyi bir tanýtým oldu,çekimlerin arkasý gelebilir.......
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
inþallah arkasý gelirse biz de izlemeye devam ederiz...bence de güzel bir tanýtým oldu.Gerçi emmiyi tanýmayanlar azýnlýkta ama,en azýndan onlar da tanýmýþ olurlar.Umarým, bir gün mekaný yerinde ziyaret etmek bize de nasib olur.
,evet izledik çok güzeldiiiiiii....DÜRÜMCÜ EMMÝ yide MEVLAM KORUSUN ÝNÞALLAH
RABBÝM ÝÞ AÇIKLIÐI VERSÝN
Güzel bir tanýtým oldu. Her iki taraf içinde
Çünkü Dürümcü emminin yerinde çekim yapmakda ayrý bir güzellik olsa gerek.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
BEN BÝR NÝZÝPLÝ OLARAK ÝÞ ARIYORUM DUYURULUR ÝÞ ADAMLARINA ebrukurbann@hotmail.com
slm abi bende nizipliyim ama izmitte oturuyorum.sizin lokantaya geldim yemek yemeye ama malesef tanýþmak kýsmet olmadý.inþallah bidaha geliþmde tanýþýrýz.abi mümkünse bende 1 dergi isticem.adresim: mimar sinan mh. yakacýk sk. körfezliler apt. no:6 kat:3 d:6 yarýmca/körfez/kocaeli
bu kadar çalýþma yapýlmýþ ve sýk sýk da bahsedildiðine göre helal olsun dürümcü emmi ye.kadýköy deki yeri biliyorum,bostancý da oturuyorum kýsmetse önümüzdeki hafta ziyaret edeceðim,dergiyide oradan alýrým.rüstem kardeþim oradasýn inþallah.herkese selamlar.
Müslüm abi bunu deyince çok kýzdým.
O toplantýlara herkes gelir.
Fakir zengin.
Toplantý resimlerinde bu pekala görülebilir.
Bunu nerden çýkardýn veya bu yalaný kim sana söyledi.
Mehmet Amca (Dürümcü Emmi) her yanýna gittiðinde iþinden çok
yanýna gelen veya telefon açanlarla ilgilenir.
Bunlarýn çoðuda yardýma ihtiyaç duyan hemþehrilerimizdir.
Her zaman herkes gelsin diye davet edildi.
Geçen Kýþ sonunda beri Pazar kahvaltýlarý düzenlememektedir.
O yüzden kimse çaðýrýlmadý.
Yoksa zenginler geldi diye bir þey yok.
Konu felsefefe tarafýndan (10.03.09 Saat 09:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Osman Demir Istanbul
Mehmet Amcanýn hoþgörülü vefalý Nizip sevgisi
bu þekilde rencide edilmemelidir.
Osman Demir Istanbul
Mehmet amca yý ýlk kez tanýsmamýza ve gormemýze ragmen yanýna gýttýgýmýzde gereken ýlgýyý elýnden geldýkce gosterdý sanký o da ordaký elemanlarý gýbý ordan oraya herkesýn memnun olmasý ýcýn elýnden gelený yaptý belký ben cok fazla yaptýklarýný anlatamam ama mehmet amca ya da haksýzlýk edýlmesýný asla ýstemem aýlemden duydugum ve gozlemledýgým kadarýyla aýlesý ve kendýsý bu goruste olan ýnsanlar asla degýller haksýzlýga ugramalarýný asla ýstemem...
♥ αþк вιя кα∂ýηýη уαþαмýηýη тüм öукüѕü, єякєðιη ιѕє уαℓηýz¢α вιя ѕєяüνєηι∂ιя. ♥
Bu baþlýkta bu konuyu tartýþmayalým, Mehmet emmi meselesi beni uzun zamandýr rahatsýz ediyor, konuþtuðum her Nizipliden bu konuda rahatsýz olduklarýný duydum boþuna konuþmuyorum ,o yüzden bu konuyu baþka bir baþlýk altýnda tartýþalým yada kapatalým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE