Mehmet resimleri göremiyorum aradýðýnýz sayfa bulunamýyor diyor.
Mehmet resimleri göremiyorum aradýðýnýz sayfa bulunamýyor diyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
düzelttim;
fotoðraflara týklayarak büyük boyutlarýný görebilirsiniz.
Ülfet fabrikasýnda Abdullah bey mutlaka gelin dedi, her zaman gidip bir çaylarýný içebiliriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ellerine Saðlýk Mehmet Bey Video Çok Güzel Olmuþ, Ýnþallah Ülfetin Sireninide Faaliyete Geçiricez Herþey Zamanla Daha Güzel Olacak Görüþümce ...
Nizip sanki eskiden daha güzelmiþ.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
0342 5171254
Mehmet ,yanilmýyorsam 1977/78 gibi okulla Ülfeti ziyarete gitmiþtik o gün geldi aklýma ilk defa orada öðrenmiþtim aslýnda Ülfetin kurulduðunda sadece yað ve sabun deðil tesiste bulgur,irmik.bisküvi ,þarap üretimi olduðu ve bunlarýn üretiminin durduðu,
daha o günlerde sonun baþlangýcý olduðunu þimdi anlýyorum bu ilçeye bu hizmeti getirenleri rahmetle anarken ayný þekilde yaðmalayan ve içerden çökertenlerede yazýklar olsun bir bölgenin kaderiyle oynadýlar.
fotoðraflarý aldýðýn videoyuda bizlerle paylaþýrsan sevinirim.
eline saðlýk
Mehmet abi gercekten harýka bir sey ya ellerine saglýk paylasýmýn ýcýn teskler
Ýbrahim videolarý ayýklayýp, internete atacaðým. Ozaman linkinide yine sizlerle paylaþýrým.
0342 5171254
Hacýnýn dediði gibi siren sesine en çok ben sevineceðim. Çünkü o basit siren sesi beni çocukluðuma anýlarýma götürecektir. Ýnþaallah Ülfete ziyaretide yapacaðým, eðer mümkün olursada siren sesi için yetkililer kimse onlarla konuþacaðým...
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
ben daha önce seyretmiþtim bunu . www.ulfet.com sitesinde var ayný film
baya eski bir belge her þeye deðinilmiþ hemen hemen herþey var ellerinize saðlýk bildiðim kadarýsýyla ülfet büyüklüðündeki fabrika dünyada 2 tanae biri nizipte diðeri ispanyada diye biliyorum umarým yanlýþ bilmiyorum
devamýný beklioz mehmet abi ama çok gusel ne kadar güzel portre
M. Altay Evet Yanlýþ Biliyosunuz 2 Tanedir Bi Tanesi Ýtalyada Diðeri Nizipde Ülfettir, Ülfet Ýtalyan Teknoloji Ýle Yapýlmýþ Bir fabrikadýr. Fabrikanýn % de 80'ine Yakýn Malzemesi Ýtalyadan Ýthal Edilmiþtir.
Konu Ulfet tarafýndan (10.03.09 Saat 16:18 ) deðiþtirilmiþtir.