bu ara önümüzde ki toplantýyý bizim düzenleme ihtimalimiz var amcamýn proðramýna bakýp konuyu açacam ...
bu ara önümüzde ki toplantýyý bizim düzenleme ihtimalimiz var amcamýn proðramýna bakýp konuyu açacam ...
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
bende daha bu hafta buluþma yokmu diye soracaktým..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah...!!! Kýskanýyom sizi yaaa...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Maalesef bu haftaki geleneksel gecemize katýlamýyacaðým. Cumartesi nöbetim var yoksa deðerli dostlarýmdan ayrý olmayý kesinlikle istemezdim. Ama gece boyunca eczaneden sizleri takip edeceðim. Eðer canlý görüntü olursa görmeyi çok isterdim.. Þimdiden tüm arkadaþlarýma afiyet olsun....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
abdurrahman abi bak bu hafta bir gün beriye çekilmiþ bizimde seninde þansýn varmýþ...![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Hehehehe uzaktan bakýnca öyle gözüküyor dimi mahmut abi,
ekip beni bir yakalarsa oyacak zaten, yarým saatir her fotoya yorum yaptým nerdeyse,
abiii ya bizde bir organizasyon yapalým bir akþam 2-3 aile toplaþak,
bir organize olalým yahuuu, senin ikizler büyüdü artýk , halka karýþabilirsiniz)))
yaaa pardon yaa sanada sataþtým þimdi deðilmi ????
Hehehehe
ilker,