Henüz siyah beyaz reklamlarýn yayýnlandýðý günlerde, TRT tarafýndan hazýrlan ülfet fabrikasý belgeselini bilginize sunuyoruz. Ýyi seyirler.
Ülfet videosu týkla
http://www.ulfet.com/tv2.swf
Henüz siyah beyaz reklamlarýn yayýnlandýðý günlerde, TRT tarafýndan hazýrlan ülfet fabrikasý belgeselini bilginize sunuyoruz. Ýyi seyirler.
Ülfet videosu týkla
http://www.ulfet.com/tv2.swf
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mehmet nerden buldun bu filmi, çok hoþuma gitti 1965 yýlýndaki ÜLFET'in ne kadar modern bir fabrika olduðunu cümle alem öðrensin, bu filmi izledikten sonra aklýma takýldý görüntüdeki çalýþanlar Niziplimi Nizipliyse kim olduklarý bellimi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
mehmet abi çok güzel bi film tebrikler nasýl buldunuz iþte þunu da anlýoz iþçiliðin ne kadar alýn teri bir iþ olduðunu
gerçekten çok güzel mehmet abi bunlar tarih eser niteliðindedir helal olsun
vay be ne tesismiþ...
teþekkürler abi paylaþým için..
Çok güzel görüntüler sayýn Admin,Teþekkürler.
Çalýþanlarý tanýyan varmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çok teþekkürler sevgili kardeþim.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
akif abi paylaþým için çok teþekkür...
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Fotoðraflara týklayarak büyük boyutlarýný görebilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu 4 fotoðraftada nizipin genel bir manzarasý kayda alýnmýþ. Fotoðraflara týklayarak büyük boyutlarý görünebilir. Müsait bir zamanýnmda bunlarýn videolarýný ve birleþtirilmiþ daha büyük hallerini sizlerle paylaþmaya çalýþacaðým. Yýl tahmini olarak 1965 - 70 yýllarý sanýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abi ellerine saglýk çok güzel bi video helal olsun o zamanda yapanlara helal olsun sana bunu bizimle paylaþtýgýn için
Abiiiiiiiii eline saðlýk yaaaVideoyu izledim gerçekten insan duygulanýyor,ayrýca videoda izlediðimiz makinalar kaldýrýlmadan önce görmek bana nasip oldu,canlý canlý gidip yerinde görmek eski labaratuvarý eski koca koca taþlarý makinalarý yerinde görmek gerçekten büyüleyiciydi. Vay bee !
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ellerin dert görmesin. Bu güzel videoyu bizlerle paylaþtýðýn için. Eðer imkan olursa Ülfet müdürü ile görüþülüp, bir hafta sonu Ülfet fabrikasýný tüm nizip.com üyelerinin ve Ülfetten emekli olan çalýþanlarýnýn gezme imkaný verseler ne iyi olurdu. Bu fabrikada mutlaka bir yakýnýmýz çalýþmýþ ve emekli olmuþtur. Bu güzel nostaljiyi hep beraber Ülfeti ziyaret ederek yaþamayý sanýrým ben dahil tüm üyelerimiz isteyeceklerdir. Sevgili Hacý gardaþým resimleri inceleyemedim, çünkü çok küçük ileride onlarý büyük resim olarak atarsan bizlere inceleme fýrsatý vermiþ olursun...Ellerine vede emeðine bir kez daha teþekkürler....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'