Namik kemal ilköðretim okulu arkadaþlar bulun beni
Namik kemal ilköðretim okulu arkadaþlar bulun beni
Konu esera79 tarafýndan (15.09.08 Saat 06:20 ) deðiþtirilmiþtir.
selam hangi yilda????
ben 1980-84 yilinda okuyordum simdi yurtdisindayim
BENDE NAMIK KEMAL ÝLKÖÐRETÝM OKULUNDA OKUDUM.![]()
1984 OLMASI GEREK, O YILLARDA ÇEKÝLMÝÞ BÝZÝM 5. SINIFA AÝT RESÝM. ÞÝMDÝ YAÞIMDA MEYDANA ÇIKACAK![]()
HOCAMIZ KASIM KOCADAÐ
AÞAÐIDAKÝ LÝNKTEKÝ RESÝM
http://www.nizip.com/gallery//showim...i=101&catid=27
1990 1995 yýlarý arasýnda
slm bende namýk kemal ilköðretim okulu mezunuyum hocalarým ( murat kömür ) ve (savaþ öðüt'e ) saygýlar
selam bende 1993 1994 1995 ilk okulu 3-4-5 sýnýfý orda okudum hocalarýmýz berin þener mehmet kýlýç idi beni tanýyan ve ayný sýnýfýmda olan arkadaþlar mesaj yaza bilirler nizipteki arkadaþlarýmýn bazýlarýný görüyodum þimdi yurt dýþýnda oldugum için onlarýda artýk göremiyorum herkeze saygýlar ve sevgiler 765 enver taner kýlýç
Mesaj Ýçeriði:selam bende 1993 1994 1995 ilk okulu 3-4-5 sýnýfý orda okudum hocalarýmýz berin þener mehmet kýlýç idi beni tanýyan ve ayný sýnýfýmda olan arkadaþlar mesaj yaza bilirler nizipteki arkadaþlarýmýn bazýlarýný görüyodum þimdi yurt dýþýnda oldugum için onlarýda artýk göremiyorum herkeze saygýlar ve sevgiler 765 enver taner kýlýç
slm ben vildan demir bende namýkkemal mezunuyum enver hocalara bakýlýrsa ayný sýnýftaymýsýz ama ben sený hatýrlayamadým
slm ben ibrahim halil þahin ben de 1983 1987 yýllarýnda namýk kamal ilk okulunda okudum oyýllardan beri hic arkadaþlarla görüþemedik 4 5 kiþiy görüþtük beni tanýyanlara slm olsun hocalarýmýz kasým yusuf güler memet arý unutulmayacak tabiki
Slm ben 1984-1989 namýk kemal ilkokulu mezunuyum.beni tanýya arkadaþlarla görüþmek isterim.hocalarým hasan er ve nursel aydýn idi.