bu okuduðum yerde beþler markasýný görünce arkadaþlarýma hemen Nizip malý ayçiçek yaðý dedim birlikte Nizip malý olduðunu tespit ettik ve göðsüm kabar ne yalan söyleyeyim.
bu okuduðum yerde beþler markasýný görünce arkadaþlarýma hemen Nizip malý ayçiçek yaðý dedim birlikte Nizip malý olduðunu tespit ettik ve göðsüm kabar ne yalan söyleyeyim.
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Gerçekten faydalý bir roportaj olmuþ Ýnþallah Ülkemize ve Nizip’imize faydalý olur
ülfeti bundan öncede alýp devrettiler simdi yine ayný senaryo gündemde
alýntý:
ATA:
ülfeti bundan öncede alýp devrettiler simdi yine ayný senaryo gündemde
Ýnþallah oyle olmaz. Alan þirket Gaziantep te güçlü bir kuruluþ diye biliyorum
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 16:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Son durumlarýný bilmiyorum, tabi ki arzumuz Ülfet eski günlerinde olduðu gibi Nizpli hemþerilerimize iþ imkaný sunsun ama artýk orasý özelleþmiþ bir fabrika üstelik firma sahipleri sizinde bildiðiniz gibi Nizipli deðiller, çalýþanlarýný seçme hususunda elbette özgürler.
Nizip Ülfet konusunda ne yazýk ki treni çoktan kaçýrdý þimdi bu tesiste neden Nizipliler çalýþtýrýlmýyor veya zamanla iþten çýkarýlýp yerine baþka yerlerden çalýþanlar getirdiler diye yakýnmamak lazým.
Nizipli iþ adamlarý Ülfet hiç bir zaman iyi gözle bakmadýlar hatta Beþler firmasý alýcý olmazda önce Nizipte bir çok iþ adamýna bu teklif yapýldý ama hep burun kývýrdýlar zaten üç paraya satýldý ama daha da ucuza alma hesaplarý yaptýlar... sonuç olarak baþka firmalara satýldý ve bu noktada firma sahiplerinin iþyerlerinin çalýþma politikalarýný yadýrgamamak lazým.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Þuan 150 iþci çalýþýyormuþ. Çift vardiya
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Nizip'e ekenomik açýdan fayda saðlýyormu, buradan duyduklarýmýz hep olumsuz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE