coþkun abi geçmiþ olsun böyle güzel bi geceden sonra bunlarý yaþaman üzücü olmuþ...bi daha ki sefere hep beraber seni býrkýr ondan sonra dewam ederiz)
coþkun abi geçmiþ olsun böyle güzel bi geceden sonra bunlarý yaþaman üzücü olmuþ...bi daha ki sefere hep beraber seni býrkýr ondan sonra dewam ederiz)
alýntý:
"quote" ahmetaksoy demiþki:
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
Ahmet abinin gazeteci yazar olduðunu unuttun galiba metal kardeþim)
ne olmuþ yani? biþey olmamýþ ahmet abi.. demek istedim ki: ahmet abi gazeteci yazar. o yüzden düzgün yazmasýna þaþmamak lazým..
coþkun bai hakkaten gecmiþ olsun yaw) çok tarji_komik bir olay
)
Admin abi kusura bakmayýn. Geceyi unuttum siteye hergün giremediðim için bu msjý bir hafta önce çekseydiniz o zaman bir þeyler yapardýk ne yapalým kýsmet bir defaki sefere inþallah düþündüðünüz için allah razý olsun .
Tekrar selamlar tum kardeslerýme abýlerýme.........Orhan Celýk kardesým unutma netýcesýndeký ozur dýlemen senýn buyuklugunu ve karsýya olan saygýný sevgýný gosterýr ozur dýleyecek bý durum yok ama gercekten tesk.ederým aslýnda ben hepýnýzden ozur dýlerým keske o gecede bende sýzlerle býrlýkte olsaydým sýzler gýbý kardeslerým ve abýlerýmle tanýsma fýrsatýna naýl olsaydým kýsmet ýsallah býdaký sefere.........
BEN MUSTAFA ÖZDEMÝR.ANKARADATBMM DE GÖREVLÝYÝM.BANA BÝR ÝÞÝNÝZ DÜÞERSE EMRÝNÝZDEYÝM.TEL:05054004898
NÝZÝPLÝ OLMAK BÝR AYRICALIKTIR....Ayrýca yukarýdaký yazýyý yazan kardesýmýz veya abýmýzý tebrýk ederým gercekten ýste nýzýplý olmanýn ayrýcalýgý bý kere daha býzlere gosterdý emýrlerýmýz degýl sevgýlý mustafa kardesým rýcalarýmýz olur..... Senýnde ayrýca basýn sýkýsýr bý sorunun olursa durumcueminýn oglu olarak her zaman yanýnýzda olacagýmý býlýnýz..........
Býde Gecenin süprizi bana Felsefe abim ve pala dayý idi gerçekten çok þirin abilerimizdi ben felsefe abinin yazýlarýný okurken yaw yine abim felsefi bir þeyler yazmýþ geçeyim derdim ama felsefe abimi tanýyýnca artýk onun ne kadar açýk yazdýðýnýanladým sadece ön yargýlarým varmýþ) fsoyarik abimin içtenliðinide unutmamak lazým geceye o güzel konuþmasýyla damgasýný vurdu gerçekten aðzýndan bal damlýyor abimizin her konuya bir hikaye ile baðlamasý daha güzel......GOKHAN DOKUYUCU Kardesýmýzýn yazýsýndan alýntýdýr......ýsallah bu abýlerýmýzý ýlerleyen gunlerde tanýsma fýrsatýna sahýp olurum bende.........Tum abýlerýme kardeslerýme saygý ve sevgýlerýmle.....................
RUSTEM CANKESEN
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Rüstem kardeþ bir þey sormak istiyorum,
Bu Mustafa Özdemir bizim tanýdýðýmýz M.Özdemir'mi (kýr saçlý, çok gülen, iþini bilen, çok konuþan)
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
alýntý:
quote akhenaton demiþki:
alýntý:
"quote" ahmetaksoy demiþki:
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
Ahmet abinin gazeteci yazar olduðunu unuttun galiba metal kardeþim)
ne olmuþ yani? biþey olmamýþ ahmet abi.. demek istedim ki: ahmet abi gazeteci yazar. o yüzden düzgün yazmasýna þaþmamak lazým..
bir alemsin
Rüstem abi sizi tanýmak inþallah nasip olur bende kýsmet olursa haftaya artýk üniversiteye gideceðim artýk sizle tanýþamazsak gelecek senelerdeki Nizip.com gecelerinde tanýþýrýz.. Sizin gibi abilerimizi tanýmak bize onur verir..
saygýlar.
Arkadaþlar geceye katýlamadýðým için çok üzgünüm inþallah seneye orada olursam katýlacaðým.ayrýca sevgili admin davetin için teþekkür ederim.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 09:32 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Saygýdeðer Nizip com kullanýcýlarý ve hemþerilerim gerçekten bu siteye baðýmlý bir genç olmama raðmen yaþadýðým bazý problemler yüzünden þu an 2 ayý aþkýn bir süredir Nizip dýþýndayým ve çok özledimgerçekten caný gönülden katýlmak istediðim organizelerden biriydi ama daha gönderilen daveti bile bugün aldým ve orada olamamaktan çok büyük üzntü duydum hemen hemen hepsini yakýndan tanýdýðým ve saygý duyduðum abilerimi ve kardeþlerimi orada görmekten çok büyük gurur duydum inþallah hayat devam ettiði süre içerisinde bu toplantýlar devam edecektir sitemiz için yapýlan bütün çalýþmalaraq bundan sonra umarým katýlýrým ..... HEPÝNÝZE SELAMLAR SAVCI
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
"Bold" Sanal ortamda tanýþýp,site yöneticilerinin gayretleriyle gerçek hayatta tanýþýp kaynaþmak kadar insaný mutlu eden bir olay yoktur sanýrým. Aranýza yeni katýlan bir üye olarak sizleri bu baðlýlýðýnýzdan dolayý kutlarým,bir sonraki etkinliklerde aranýzda olmak dileðiyle .