akçakentte yaþayan halk durumundan memnun galiba
baksanýza þu ana kadar köyün o kadar acil sorunu varken kimse kýlýný bile kýpýrdatmamýþ.
akçakentte yaþayan halk durumundan memnun galiba
baksanýza þu ana kadar köyün o kadar acil sorunu varken kimse kýlýný bile kýpýrdatmamýþ.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
akçakentte kentsel dönüþüm uygulansýn, o zaman gerçek AKÇAKENT olur...
belki müslüm abi ozaman Akçakente taþýnýr![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Nettin abi? Tabi güzel de ama o kadar deðil herhalde abi...![]()
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Güzel kardeþim , Akçakentin kokusu bile yeter, her köyün yoluna girdiðimde nedense içimi bir heyecan kaplar, sanki karþýma Kasým Kiya çýkacak yada Sabriya halam çýkacakmýþ gibi gelir bana, Sabriya halamýn o nasýr baðlamýþ ellerini öptüðüm günleri hatýrlarým, sevilmezmi Akçakent, inþallah hepimizin çabalarýyla Akçakenti yine cazibe merkezi haline getireceðiz.
Nesiller geçtikçe köyden göç artýyor, bunun sebebi köyün þu an bakýmsýzlýðýndan kaynaklanýyor, köye idarecilerin ilgisi yok.
Türkiyede aðlamayana meme verilmediði için, devleti harekete geçirmemiz gerekiyor, bunun en güzel þekli oy potansiyelidir. Þu an Akçakentin belediye baþkaný seçmek için oy hakký yok çünkü Akçakent köy, ancak muhtar seçebiliyor, o yüzden mahalle olmasý uygun olur gibime geliyor.
Köyün halký bu seçimlerde muhtarý seçerken çok dikkat etmelidir, parti gözetmeksizin köye en faydalý olacak adayý seçip, bizimde desteklerimizle köyü yaþanabilir bir hale getirmek lazým.
Ben inanýyorum ki, aktif faal bir muhtarla çok þeyler yapýlabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
inþallah nizibe kardeþ bir mahalle olsa ii olur köy olmaktan da çýkmýþ olur
Akçakentin muhtar adaylarýný bilen varmý, burada tek tek yayýnlasak diyorum.
hizmet için akçakentin nizip'in mahallesi olmalý bence
Muhtarýmýz yeniden Arif bey oldu inþallah bu dönem daha çok hizmet yapacak, mahalle olmasý konusunda da artýk þapkayý koyup ciddi ciddi düþünmeleri gerekiyor.