Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmiþinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sýcaklýðý yuvamýza dolsun. degerli nýzipli kardeslerýmýn kandillerini en içten dileklerimle kutlarým.
Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmiþinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sýcaklýðý yuvamýza dolsun. degerli nýzipli kardeslerýmýn kandillerini en içten dileklerimle kutlarým.
Tüm islam aleminin Mevlid kandilini kutlar, hayýrlara vesile olmasýný dilerim.
Konu mustafasahin tarafýndan (08.03.09 Saat 10:14 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
![]()
Tüm arkadaþlarýmýn,sevdiklerimin sevenlerimin ve bütün MÜSLÜMAN aleminin MEVLÝT KANDÝLÝ mübarek olsun.
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Mevlid Kandilinizi Kutlar Hayýrlara vesile olmasýný Dilerim.
selam ve dua ile bizlere de dua edin
Konu ziya_eren27 tarafýndan (08.03.09 Saat 09:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu geceyi nasýl ihya edelim?
Bütün insanlýk âlemine bir hidayet tarihi açan ve âlemlere halis ilâhî rahmet olan böyle yüksek þanlý bir Peygamber'in ümmeti olmakla þereflenmiþ bulunan biz müminlere ne mutlu! Bu geceyi vesile bilerek, O'na ümmet olmanýn þuuruna erebilmek, Bu gecenin manevî zenginliðinden istifâde etmek için en azýndan bir Tesbih Namazýkýlalým.
O'na ümmet olan müminlere gevþeklik yakýþmaz.
Unutmayalým... <SPAN style="BACKGROUND: white">
Alemlere rahmet olarak gönderilen muazzez Peygamberimizin, doðumunu anarken, yalnýz mevlid okumak, ilâhîler söylemek ve kandil simidi daðýtmak yeterli deðildir, sadece bu geceyi yaþamak yeterli deðildir. <B>Yüce Allah'ýn sevgisine, hoþnutluðuna ve baðýþlamasýna ermenin yegâne yolu, Peygamberimizin yolundan gitmektir...
Konu ziya_eren27 tarafýndan (08.03.09 Saat 09:37 ) deðiþtirilmiþtir.
NizipLi hemþerilerimin ve Tüm islam aleminin Mevlüt Kandili hayýrlara vesile olsun...Bol Dua ve salavatla geçirmenizi dilerim...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Tüm müslüman alemi için hayýrlý olmasý dileðiyle. Mevlid kandilimiz mübarek olsun...
Konu mahsuni63 tarafýndan (08.03.09 Saat 12:30 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
mubarek mevlid kandilimizi tebrik eder hayýrlara vesile olmasýný dilerim.... kardeþlerim dualarýnýzda unutmayýnýz bizleri de....
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Mevlid Kandili gecesi olan 12 Rebiülevvel 1430 / 8 Mart 2009 Pazar günü, kutlu olsun.
O âlemlere rahmettir,
O Hakk’ý batýldan ayýrt eder,
O her hakký hak sahibine teslim eder,
O ahlaken en güzeldir,
O dürüstlükte en üstündür,
O ne söylerse doðrudur,
O MUHAMMED’ÜL EMÝN’DÝR…
Ya ilahel alemin
Ýlk yarattýðýn nur efendimizin nuruydu.
Sen onu var etmeden evvel gündüzün geceden,
baharýn da kýþtan farký yoktu.
Ýyilikler, kötülüklerle iç içe;
akýl nefse yenik,
ruh da bedenin esiri idi.
O güzeller güzeli
Varlýðýn sýrrýný keþfedip akla yüksek hedefler gösterdi
düþünceye kapýlar açýp
insanýn ebedlere namzet olduðunu âlemþümul bir dille haykýrdý.
Böyle bir elçiyi insanlýða bahþetmenden
Ve sayýsýz nice nimetlerinden ötürü
sana sonsuz hamd ü senalar olsun ya rabbi!
Tüm islam aleminin kandilini kýular, Memleketimize ve tüm insanlýða hayýrlar getirmesini temenni ediyorum.
Sevgiler...
tüm islam aleminin kandilini tebrik eder hayýrlara vesile olmasýný dilerim
mechullll
Nizipi hemþerilermiz baþta olmak üzere tüm alemi islamýn kandilini kutlar ve tüm insanlýgýna hayýrlar getirmesini dilerim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
islam alemine hayirlar getirmesini dilemekle beraber tüm insanliga hayirlar getirmesini dilerim .
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....