Gaziantep'te toz bulutu yaþamý olumsuz etkiliyor. Kuzey rüzgarlarýn vasýtasýyla çölden taþýnan toz bulutu, sabah saatlerinden beri kenti etkisi altýna aldý.
Devami...
Gaziantep'te toz bulutu yaþamý olumsuz etkiliyor. Kuzey rüzgarlarýn vasýtasýyla çölden taþýnan toz bulutu, sabah saatlerinden beri kenti etkisi altýna aldý.
Devami...
Nizipde de dehþet bir bulut var. Resmen sis yerine toz sisi var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bu ne yaa nefes almakta bile zorlanýyomm
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Malatya da toz bulut u altýnda toz bulutlarý sayesinde guney illerimizde cölleþme olmaz iþallah
her geçen zaman artýyor gibi her yerde sanki çölde yaþýyoruz ve çöl fýrtýnasý var gibi duruyor
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Abi tek buralardadýr diye yazmadým ama þu an Suruçta da ayný þey var. Acayip bir hava. Üstelik sabahkinden daha fazla þu anda...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Ben bu yaþýma geldim daha böyle bi þey görmedim bu yýl çok fazla oldu daha önce böyle bir olay yýlda bir defa falan olurmuþ.
Hayri Murat Bakýrcý
bende bu yasýma geldim ve böyle biþi görmedim bogazýmda kötü oldu alýskýnda deðilim garip biþey![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Sanki biz her gün ayný havayý soluyoruzda sende![]()
Hayri Murat Bakýrcý
iyide siz bana göre daha alýskýnsýnýzdýr genede ben yeni sayýlýrým sonucta burda ve ilk kez görüyorum yani o açýdan demiþtim))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Tarih kitaplarýndan okumuþtum Dinazorlarýn yok olmasýnýn sebebi, toz bulutlarýndan olduðunu okumuþtum. Toz bulutlarýndan güneþin dünyaya etkisi yetersiz olmasýndan, yeryüzündeki tüm bitkilerin yok olduðunu okumuþtum. O yýllarda pek inanmamýþtým, ama þimdi bizim sonumuz olmasý iþten bile deðil. Bu yýl yaðmurdan çok toprak yaðdý inþaallah bu son olur. Tüm canlýlar solunum almakta güçlük çekiyor. Geleceðimiz için Allah hepimizin yar ve yardýmcýsý olsun.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Ýstanbuldada durum farklý deðil, neredeyse hergün araba yýkýyoruz, ben böyle çamur görmedim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yenisi geliyormuþ
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Geçen cuma Ýstanbul'da çamur yaðdý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE