CHP Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Mustafa Yýlmaz, ''Bize görev verdiðiniz sürece belediyenin ve kurumlarýnýn kapýsýndan, þaibe, haksýzlýk, yaðmacýlýk giremeyecektir'' dedi.
Devami...
CHP Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý Mustafa Yýlmaz, ''Bize görev verdiðiniz sürece belediyenin ve kurumlarýnýn kapýsýndan, þaibe, haksýzlýk, yaðmacýlýk giremeyecektir'' dedi.
Devami...
hmm eminim ögledir...
Syýn Baþbakanýmýz ne dedi bugün metrobüs açýlýþýn: ''BÝR DÝKÝL AÐACINIZ BÝLE YOK''...
bilmem anlata bildim mi?
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
sayin baskani bilmem ama sayin deniz baykal yaptigi kadar yapamaz herhalde ??
Sayýn Mustafa Yýlmazý kimse eleþtiremez.Gaziantepten Ankaraya hasta götürenlere yýllarca çok büyük yardýmlarý olmuþtur.O hastalarý otagardan aldýrýp,hastanedeki bütün iþlemlerini yaptýrmýþtýr.Kalacak yeri olmayanlarý misafirhanesinde aðýrlamýþtýr.Bunlarý yaparkende hiç bir zaman parti gözetmemiþtir.Gaziantep'in köylerine yaptýðýda ortada,asfaltsýz,susuz köy kalmamýþtýr.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Konu Biraz Taþacak ama, Allaha Þükür Þimdi Kimse Ankaraya Muayne Olmaya Gitmiyor, Biz Ankaraya Deðil! Ankara Bizim ayaðýmýza Geldi.. Çok Þükür...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bu konuda Mehmet'e katýlýyorum. Bunu he seferinde yapmýþtýr Mustafa Yýlmaz. Belediye Baþkanlýðý konusuna bir þey diyemem ama bu pozitif yönü göz önündedir Mustafa Yýlmaz'ýn.Gaziantep için hayýrlýsý ne ise o olsun inþallah demek düþer bize...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ben Olmadý, Yada Mustafa Yýlmaz Hemþerilerimize Sahip Çýkmadý demiyorumki MehmetSadece Hizmete Gitmektense Hizmeti Ayaða Getirmek Daha güzel olmazmý dedim
RahmetLi Mustafa Taþar Gaziantep'in gelmiþ geçmiþ en iyi bakanýdýr. Allah Rahmet EyLesin...
Dayan be gönlüm!.
Tamam cumaliBüyük þehiri Mustafa Yýlmaz kazansýn
anlaþalým
![]()
Hüseyin Nihal ATSIZ
Hakkýmýza Hangisi HayýrLýsa o Kazansýn mehmet... Biz Büyük Þehiri BýrakaLýmda Nizip'e bakaLým![]()
Dayan be gönlüm!.
Devir deðiþti insanlar artýk hizmeti bulunduklarý yerde istiyorlar bakýn Gaziantep de kaç tane büyük hastane oldu.
En çok hastane hangi dönemde yapýlmýþ? Saðlýk hizmetleri hangi hukümet döneminde çað atlamýþ hizmet nasýl olmuþ onu incelemek lazým?
Çaða ayak uydurabilmek önemli...
Asým Güzelbey in bir çok projesi var anlatýyor dinliyoruz bana göre en önemlisi de "raylý sistem" yaptýklarý da var görüyoruz kullanýyoruz kavþaklarý...
Þimdi Mustafa Yýlmaz eskisi gibi -Hadi Ankaraya - derse her hizmet için????
Tabiki Dr. Asým Güzel Bey ..![]()
Dayan be gönlüm!.
ben sahsen mustafa yilmaz beyi tanimam allah bize gercekten hizmet edenleri nasip eylesin eylemese 4 sene sonra gene secim olacak yol yapmak karayollarin görevidir hastalara yadim etmek hekimin görevidir kurumlarimiz hep torpil ve ankarada dayin varsa ozaman ya hasandan ya hüseyinden yardim bekliyoruz kisa bir misal verecem nizipte cuma namazina dittim hoca efendi hep tirafik terörunden hutbeyi bitirdi bir dusundun hoca bize tirafik kurallarini siraladi bu polislerin görevi yol hataliysa karayllari ve belediyenin sorunudur ehliyeti torpille almissa surucu kursunun hatasidir ickiliyse sofer hatasidir % de yuz eminim biz hutbede buna amin dedikce hoca efendi bize ayni vaazi verecektir herkes kendi biranjinda dürust calisirsa kise kiseye el pence durmaz yeterki durust veadeletli olalim
Rüstem bey ben 1995 yýlýndan beri tanýrým.'Yollarý yapmak karayollarýnýn,hastalara yardým etmek hekimin görevi'demiþsiniz.O zaman kimse Nizipte ben 5 yýlda þunuyaptým bunu yaptým demesin.Yapmayanlarýda sorgulamasýn.Mustafa Yýlmaz hiç bir zaman partizanlýk yapmaz.Buna çok þahit oldum.Eger seçilirsede CHP yönetiminden ters düþecegi kesindir.2.Dönem zaten aday yapýlmaz veya aday olmaz.
Hüseyin Nihal ATSIZ