Bütün söylemek istediklerim sýralandýlar þimdi tek tek karþýma …. Her defa dilimin ucuna gelipte sustuðum zamanlar…. Geride býraktýðým ve asla tekrarý olmayan …..neler demek istedim bir bilsen ….yaklaþtýðýmdan mý biraz sonlara yoksa daha fazla düþündüðümden mi bilmiyorum ….kaybettiklerimi tartýyor bu gece terazi….
Bizden alýnanlarý düþünüyorum …. Ýstemeden ördüðümüz duvarlar geliyor gözümün önüne….neden demeyi sorgulamaktan yoruldum belkide….. keþke becerebilseydim bende geçmiþin üzerini perdelemeyi…. Sanma kýzgýnlýðým var …. Kabullendim bazý þeylerin aðýr bedellerini ödemeyi…bugünlerde biraz daha fazla seviyorum seni….
Gücünün sýcaklýðýna en çok ihtiyaç duyduðum zamanlar kayýyor üzerimden….ve hayat sormuyor bana istediklerimi sen gibi….sunmuyor bana gümüþ tepside yaþadýklarýmý… aslýnda biliyor musun daha iyi anlýyorum seni…. Yapmak istediklerin ama sýnýr dýþý edilmiþ hayallerini… kurbandý lazým belki de gelecek için, ve sana da sorduklarýný sanmýyorum seçimleri….
Yanýndayým birkaç gün ….özlemiþim bende sen gibi…. Ne çok isterdim zamaný eskisi gibi seninle tüketmeyi…. Çok belli etmezdin de sevgini; bir bakýnþýn anlatýrdý sevdiðini….. tek erkektin hayatýma giren ve hala hayatýmýn tek erkeði…. Güçlüydün ve her þeye karþý durmaný severdim en çok …. Aðlarken hiç görmemiþtim seni…. Bazen kýrýlýrda bir parçam ýslanýrsa yüzümün çehresi, istemezdim öyle görmeni…… hep güçlü olduðumu bilmeni istediðim gibi …..
Sorsalardý ister misin diye bu günleri_?kabul eder miydim ,bilmiyorum …. Bekleme salonu suskunluðunda bir karanlýðýn içinden yazýyorum cümlelerimi…..isterdim þimdi eski günlerin neþesini, uzun akþamlarýmýzý….. olmadýk þeylere güldüðümdeki kýzýþlarýný……
Neye üzülüyorum biliyor musun ? hiç zýplayamadýðým için kucaðýnda…. Ya da ne biliyim …artýk boynuna atlayamadýðým için biraz da….kiraz aðacaðýndan indirdiðin günleri özlediðim için bu suskunlar…..çok özledim seni baba…. Sarý saçlarýmla dizinde uykuya dalmak bu kadar uzak mý küçük kýzýna….ben hala senin küçük kýzýn deðil miyim baba? Küçükken ne çok isterdim oysa büyümeyi…..böyle öðretmemiþti öðretmenim ….. bu olmamalý …..söyle babacým …
Büyümek seni özlemek miydi ? (alýntý)