sölen gibi bir mac olacak inþallah yeni bayraklarý iyi sallamak lazým
sölen gibi bir mac olacak inþallah yeni bayraklarý iyi sallamak lazým
Karþý tarafta kapalý bir trübün vardý, o bakýmdan sordum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
evet admin doðrudur karþý tarafta kapalý türbin var ben protokol tarafýný söyledim....genelde taraftarlarýmýz bu tarafý tercih ediyor.....karþý tarafta ki kapalý türbinden seyredebilirler....bu pek o kadar önemli deðil bizim cefakar taraftarýmýz için , zamanýnda yüksek duvarlarýn üstünde oturarak bile seyretmiþtir caný pahasýna da olsa bu fedakar taraftar....
.
Mustafa ASLAN kardeþim senin dualarýn da bizim için yeterli,uzakta olman bir sorun deðil yeter ki gönüller bir olsun saðol..........
admin kardes karsý kapalý tribun yagmur almýo oturmaya musait bi yer ama protokolde de erken geLirseniz yer bulabilirsiniz.. 50 tane bayrak yapýldý biliorum ki bazý arkadaslar bu bayraklarý oturmak amacý ile kullanacaklarherkesi beklioruz bu maca cok guzel bi mac olacak umarým skor yonunden de bizim acýmýzdan guzel bi mac olur.. saygýlar.
NÝZÝPSPOR YÖNETÝMÝNE VE FUTBOLCULARA YARINKÝ MAÇDA BAÞARILAR DÝLERÝZ GÖNÜL ÝSTERDÝ KÝ BÝZDE MAÇDA OLALIM AMA ÞARTLAR EL VERMÝYOR ÝÞALLAH SON HAFTA ÞAMPÝYONLUK MAÇINDA ORDA OLURUZ, GENEL KAPTAN SANA GÜVENÝYORUZ. ------ÝSTANBUL GÜNGÖREN DERNEK BAÞKANI ALÝ DEGÝRMENCÝ VE YÖNETÝM KURULU SAYGILARIMIZLA........
NÝZÝPSPORUN 3.LÝGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDÝ O GÜNLER.VE O NÝZÝPSPORUN BÝR ZAMANLAR TEKNÝK DÝREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIÞ BÝR ÝNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUÞUMDUR.GURBETTE OLABÝLÝRÝZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SÝZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAÞARILAR.ÝNÞALLAH HAKETTÝGÝNÝZ YERLERE TEKRAR GELÝRSÝNÝZ.
.
NÝZÝPSPORUN 3.LÝGDE OLDUGU ZAMANLARI HATIRLIYORUMDA.NE GÜZEL GÜNLERDÝ O GÜNLER.VE O NÝZÝPSPORUN BÝR ZAMANLAR TEKNÝK DÝREKTÖRLÜGÜNÜ YAPMIÞ BÝR ÝNSANIN EVLADI OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYMUÞUMDUR.GURBETTE OLABÝLÝRÝZ AMA GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN SÝZLERLE.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.BAÞARILAR.ÝNÞALLAH HAKETTÝGÝNÝZ YERLERE TEKRAR GELÝRSÝNÝZ.
.
.
http://www.Nizip.com/files/pictures/16/44/20060920221331_4237_1_sm.JPG[/img] 19.11.2006 saat 13.00 de oynanacak olan Nizipspor-Arabanspor süper amatör lig müsabakasýna tüm taraftarýmýzý bekliyoruz..
Geçen hafta yarýda kalan maç neticesinde;Nizipsporlu 4 futbolcumuza 2 maç 1 futbolcumuza da 3 maç ceza verip,hükmen maðlubiyetimize karar veren ASKF yi buradan haksýz tutumlarýndan dolayý kýnýyoruz......
Ve bu maçýn telafisi için arabanspora karþý mutlak galibiyet parolasý ile çýkacaðýmýz maça tüm taraftalarýmýzý bekliyoruz....
http://www.Nizip.com/files/pictures/16/44/20060920221331_4237_1_sm.JPG[/img] 26.11.2006 Pazar günü saat 13.00 oynanacak olan Nizipspor-Ýslahiyespor maçýnda taraftarlarýmýzý destek için bekliyoruz....
Nizipspor için çok önem arz eden bu maçta hedefimiz mutlak galibiyet olacaktýr,þampiyonluk yolunda ilerlememiz ve hedefimiz için bu maçta galip gelmekten baþka düþüncemiz yok,bunun için taraftarýmýzýn desteðine ihtiyacýmýz var bu bakýmdan tüm taraftarlarýmýzýn sahaya gelerek takýmlarýna destek vermelerini istiyoruz.........
NÝZÝPSPOR A GÖNÜL VERENLER HEPÝNÝZÝ MAÇA BEKLÝYORUZ................
acun27 Nizipspor’ un bu sene þampiyon olacaðýna yürekten inanýyorum. Takým üzerindeki þansýzlýðý bu maçta atacaktýr ÝNÞAALLAH. Önceki maçlarda kaçan goller, yaþanan þansýzlýklar bu maçla beraber ortadan kalkacaktýr. Bende tüm seyircimizi maça davet ediyorum. Ýyi Geceler.
<table height="12" cellspacing="1" cellpadding="1" width="200" summary="" border="1" <tbody <tr <td </td <td </td </tr <tr <td </td <td </td </tr <tr <td </td <td </td </tr </tbody </table BÝZ TAKIMIMIZI DESTEKLÝYELÝM ONLARDA BÝZE GALÝBÝYET GETÝRSÝNLER BÝZLER ÝNANDIK SÝZLERDE ÝNANIN HER MAÇ FÝNAL HAVASINDA GEÇSÝN.
dostum dogru sölüyosun ama ...ateþli bir taraftarýmýz yok..ilk önce..takýmýmýz en azýndan 3,ligde olmalýki..gerisi gelsin....Herþey yeþil Nizip için...
BARAKHAN
civciv sana katýlmýorum 3,lige cýkýnca zaten herkes mutlaka geLir onemli olan bu zmanlarda bu takýma destek vermek zaten senin gibi bole dusunenler oldugu surece bi olusum olmaz!!!!!!!