Rap müziðinin divasý killa hakan nizipte konser vercek bu konser yapýlsýn diyenler lütfen anketimzie katýlýn
Rap müziðinin divasý killa hakan nizipte konser vercek bu konser yapýlsýn diyenler lütfen anketimzie katýlýn
Bence versin iyi olur...
Killa hakaný nizipte konser versin diyenler
Her türlü kültürel etkinliklerin olmasýndan yanayým.
Ancak, buradaki ankete göre mi, konser verecek?
burada ilgi az olursa vaz mý geçilecek? ........
Sevgiler...
Ceza veya Sagopa gelmezmi acaba?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Wallaha Süper Olur Killa Hakan Turkce Rap'i Yapan Ýlk Rapcilerden Süper Bi Sanatcý
Buradaki Anketinde Etkinliklere Tabi bi Faydasý Olur.. Gelirse Süper Olur tüm Gençlik Tüm Güneydogu nizipde Toplanýr Bence
Ýsteriz gelmesini..
sadece güneydoðu deðil turkiyeni nherbir yanýndan gelen olur benim bi arkdþ var hataylý killa haakn istanbulda konseri vardý kalktý gitti![]()
bu adam kim yavilk defa ismini duyuyom
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
gelsin.....![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
evet arkadaþlar bu anket killa hakaný buaraya getircek lütfen özen gösterelim ve onu buraya getirelim
nizipli bir kardeþimiz tarafýndan bana bu konuda geçenlerde bir mesaj gelmiþti.
sanýrým birilerinin kendilerini maddi ve manevi desteklemelerini bekliyorlar bu konu için...
arz talep meselesine göre degerlendirilebilir bence..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
gelsin
Aþkýnýn ateþi yanar benimle kim olsa aglar benim yerimde burgun veysel olurse gunun birinde baþ ucumda biraz kalda oyle git
saygilar