![]()
Nizip Belediyesi Eski Ýmar Müdürü ve Demokrat Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet Aslan, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve Ekibine övgüler yaðdýrýrken bir dönem çalýþtýðý kendi eski ekibini çirkef olarak nitelendirdi. Yapýlan konuþmalar Nizip Radyo Televizyon Kurumuna gönderilen ses bandýnda ortaya çýktý. Her seferinde Nizip Belediye Baþkaný ve Ak Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan’ý ve ekibini sýk sýk eleþtiren Mehmet Aslan’nýn bu konuþmalarý þaþýrtýrken, yapýlan hizmetlerden övgüyle bahsetmesi kamuoyunu, kendi ekibini ve partililerini þaþýrtacaða benziyor. Ses Bandýnda Demokrat Parti Nizip Belediye Baþkan Adayý Mehmet Aslan tarafýndan sarf edilen konuþmalar ise þöyle:
- Çok iyi niyetli, çok dürüst insanlar olduðunu en azýndan yakinen görmek insaný daha fazla rahatlatýyor. Þu memleketin emin ellerde olmasý vallahi bizim için en büyük ideal. Þimdi ben samimiyetimle söylüyorum, belki o açýklamamda da onu dile getireceðim. Arkadaþlarýma ben defalarca dile getirdim. Belki yanlýþ, belki doðru, belki bana kýzýyorlar. Belki seçmenin bana tepki veriyor, diyorum ki; ben iyinin yanýndayým arkadaþ… Þimdi biz girdik tabi vaatler baþta oluyor da, bir müddet sonra bazý þeyler unutuluyor. Ben orda bir kere girdim çirkefin içine, ben o çirkeflerle yýllarca boðuþtum.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...